Tilskudd til barnehagesenter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tilskudd til barnehagesentre kan være en begrenset finansieringskilde, fordi mange dagpleier er profittorganisasjoner og de fleste tilskudd er bare tilgjengelige for skoler og ideelle organisasjoner. Imidlertid finnes det tilskuddsmuligheter for både for-profit og ideelle barnehager.

typer

De fleste tilskudd tildeles for spesielle formål, herunder: oppgraderinger, renoveringer og lekeplasser; snacks og måltider; og personalutdanningsutdanning. For eksempel støtter USDA programmet Barn og voksenomsorg for å dekke kostnaden for mat.

Tilskudd er også tilgjengelig for barnehager som fokuserer på utdanning. Lego barnas fond gir stipend til sentre som inspirerer kreativitet og innovasjon blant elevene sine.

fordeler

Selv om mange barnehagesentre er for profittvirksomheter, serverer noen lavinntektsfamilier som trenger disse tjenestene mens foreldrene jobber. Tilskudd til disse typer organisasjoner tillater dem å holde gebyrer til rimelige priser. Et eksempel er California's Low Income Investment Fund, som sponser California Preschool Energy Efficiency Program som hjelper barnehager og barnehager oppdaterer sine apparater til energieffektive. Det gir også tilskudd til renoveringer og oppgraderinger i barnehager i San Francisco og Alameda.

Foundations

Stiftelser er en stor kilde til tilskudd. For eksempel er Rosie for alle barn et fundament som gir midler til utstyr og forsyningsoppgraderinger, samt personalutvikling og utdanning, og Terri Lynne Lokoff Child Care Foundation finansierer barnehager i Pennsylvania. Stiftelsen støtter også en Children's Tylenol? National Child Care Teacher Award som ærer dagpleie lærere med innovative ideer.

Statlige myndigheter

Statlige myndigheter er en annen vanlig kilde til barnevernstilskudd. For eksempel har North Dakota avsatt 500.000 dollar for barnehagesentre som kan brukes til infrastruktur eller teknisk assistanse. Tilskuddet må samsvare med midler økt av organisasjonen. Og i Nebraska er nødhjelp tilgjengelig for sentre som trenger å gjøre oppgraderinger for å overholde lisensstandarder.

Tidsramme

De fleste barnehagens tilskudd tildeles årlig, med forventning om at tilskuddet vil bli brukt innen det året. For eksempel har Rosie's for All Kids-stipendiet en 12 måneders varighet. Noen er imidlertid lengre, for eksempel Annie E. Casey Foundations flerårige tilskudd som ofte tildeles store organisasjoner for kapasitetsbygging eller forskning.