Hvordan starte en vannskade restaurering virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om vannskader kan være ødeleggende for et hjem struktur, kan det også være en rekke skjulte, like ødeleggende effekter som for eksempel mugg, dårlig luftkvalitet, lukt og insekter og gnagerproblemer. Som vannskader restaurering tekniker, må du raskt kunne identifisere og rette årsaken til vannskade og ødeleggende effekter. I tillegg kan virksomheten din betjene boliger som er skadet av brann og røyk og ta vare på generelle kontraktsforhold.

Elementer du trenger

  • Ansvarsforsikring

  • Bonding dekning

  • sertifisering

  • Bedriftslisens

  • tørkere

  • avfuktere

  • Vannutsugere

  • Kommersielt kjøretøy

Identifiser et behov i ditt fellesskap. Hvis en annen virksomhet innen ditt område gir vannskade, konkurrerer du ved å tilby tilleggstjenester som ikke er dekket av konkurransen. Andre tjenester du kan tilby inkluderer mold remediation, flom arbeid, brann skade reparasjon, vann nødtjenester, rengjøring, røyk og lukt eliminering, avfukting, rensing av kloakk, fjerning av avfall, reparasjoner, vannutvinning, sanitization, tørkerom tørking, teppe rengjøring og strukturelle tørking. I tillegg tilbyr 24-timers service.

Få sertifiseringer for hver spesialitet som du og dine entreprenører skal gi. Dri-Eaz tilbyr en rekke gjenopprettende tørkesertifiseringer og er godkjent av Institutt for inspeksjon, rengjørings- og restaureringsbevis (IICRC), et ikke-profitt sertifiseringsorgan. Andre sertifiseringer som skal vurderes er Vannskadegjenopprettingstekniker, Brann- og røykskader Restaureringstekniker, Luktkontrolltekniker og Klær og Stoffrengjøringstekniker.

Ta kontakt med fylkeskommunisten for å få en bedriftslisens og en byggetillatelse, om nødvendig. Skaffe ansvarsforsikring og bånddekning.

Kjøpe faste tørkeapparater, kommersielle tepperensere, avfuktere, deodoriserende fogger, luftskrubbere, vannuttrekkingsverktøy for vegger og gulv og fuktighetsdetektorer. Tørketrommel varierer fra rundt $ 400 til $ 35.000 for trailer monterte systemer. Noen tørkeapparater er utstyrt med avfukting, stedkjøling og oppvarming. Kjøpsbeskyttelsesbriller, hansker, støvler i stål og uniformer.

Kjøpe et kommersielt kjøretøy. På den må du male firmaets navn, logo og telefonnummer, samt det faktum at du er forsikret og sertifisert.

Bygg kontakter med forsikringsselskaper og meglere for å lette skadeprosessen for kundene dine.

Bli med et vannskadesnettverk som Dryout, Inc. for å få flere forretningsreferanser.

Lær hvordan du kan by på kontrakter i ditt fylke.