Hvordan starte en restaurering Clean-Up Company

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Naturkatastrofer som orkaner og tornadoer etterlater tonn vrak. Menneskeskapte katastrofer, som arson og hærverk, kan også etterlate tilsynelatende uopprettelig skade. Rotet forårsaket av brannskader og flomskader kan ikke skrubbe bort med en mopp eller feid bort med en kost. Kriminalitet scener er for skremmende for den gjennomsnittlige rengjøringsvirksomheten. Innbyggere, bedrifter, forsikringsselskaper og lokale myndigheter kaller spesialister for å gjenopprette eiendommer som har stor skade. Start et restaureringsrengjøringsfirma for å hindre denne virksomheten.

Elementer du trenger

  • Bedriftslisens

  • Sikkerhetsobligasjon

  • Brosjyre

  • varebil

  • Vaskemidler

Start en restaurering Clean-Up Company

Lag en handlingsplan for virksomheten. Bestem prosedyrer for håndtering av rengjøringsjobber. Beregn dine priser pr. Time eller ved jobben. Faktor i arbeidskraft og materialer.

Søk lånegivere for å investere i virksomheten din. Forbered en forretningspresentasjon for å vise långivere hvorfor du tror forretningsmodellen vil være lønnsom. Samle statistikk fra forskningsrapporter utgitt av universiteter og politimyndigheter. Søk om et banklån. Hvis nektet, spør lånets offiser å anbefale risikokapitalforetak.

Få lisensiert og bundet. Først registrer du bedriften din med statens avdelingsavdeling. Hent søknadene fra rådhuset, handelskammeret eller fylkeskommunens kontor. Fullfør søknadsskjemaene.

Få lisensiert som rengjøringspersonell for å håndtere farlige materialer. Gå gjennom kravene på nettet på statens lisensavdeling eller ring en statsrepresentant. Ta de nødvendige kursene. Rensing av vannskader eller opprydding av kriminalitet kan kreve helt forskjellige kursplaner og lisensieringsprosedyrer, for eksempel helserisiko for mugg kontra prosedyrer for blodbehandling.

Få sertifisering gjennom Institutt for inspeksjon, rengjøring og restaurering sertifisering (IICRC). Last ned registreringsprogrammet. Fullfør anbefalte klassene. Attorney General of Maryland sier: "Et IICRC-sertifisert firma må demonstrere forsikringsbevis, opprettholde en skriftlig kundeklagepolitikk med oppfølging av klager og gi opplæring og trening, som fører til sertifisering for teknikere."

Kontakt en statlig lisensiert forsikringsselskap. Kjøpe et kautionskrav. Et kautionskrav er en metode for lagring av penger satt til side for skader ved å forlate det i hendene på en tredjepart. Sjekk med staten for minimum obligasjonskrav. Kravene til sikkerhetskrav kan være så lave som $ 5000.

Be om en arbeidstakers kompensasjonspolicy hvis du planlegger å ansette ansatte. Selv om du ikke har tenkt å ansette ekstra hjelp, må du sikre deg en policy for deg selv hvis du inhalerer for mange rengjøringsprodukter eller blir skadet på ødelagte gjenstander under opprydding.

Kjøp en varebil eller et transportmiddel som er stort nok til å bære rengjøringsmateriell og hale søppel til fylket eller bydumpen. Se i aviser og stopp inn på brukte biler. Ta med en mekaniker for å sikre at du får en god avtale.

Last opp på rengjøringsmateriell. Kjøp engros i stedet for fra en butikk for å få en bulkrabatt. Finn grossister ved å spørre leverandørforhandlere for informasjonen om distributørene eller søke på nettet. Kjøp programvare for å hjelpe deg med å administrere fakturering og fakturering.

Lag en brosjyre for å sende til forsikringsjustere. Lei en profesjonell tekstforfatter eller grafisk designer fra et online jobbbrett for å lage brosjyren for deg. Ikke prøv å lage det selv hvis du ikke har noen erfaring. I "Entrepreneur Magazine" redaktørene foreslår, "Et av dine viktigste markedsføringsverktøy er bildet du projiserer."

Send brosjyren til alle forsikringsselskaper og forsikringsselskaper. Hvis du befinner deg i et spesialisert rydningsopprydding, som for eksempel kriminalitet, sender du brosjyren til politiets kapteiner i alle nærliggende områder og understasjoner.

Begynn liten. Arbeid på jobber med en eller to personer til klientlisten din vokser. Deretter ansetter ekstra hjelp. Legg inn "hjelpsomme" annonser i online og trykte annonser.