Liste over Trucking Companies i USA

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lastebiltransportselskaper gir transport for alle typer gjenstander. Det er føderale og statlige regler om hva som kan transporteres, og hvert selskap er ansvarlig for å overholde disse reglene. Sjåførene som er ansatt av disse lastebilforetakene, er lovpålagt for å få spesielle operatørlisenser og være oppmerksomme på alle regler og lover som påtar seg hva de kan bære og hvordan det skal transporteres.

Superior Brokerage Services

Superior Brokerage Services er et internasjonalt trucking selskap i USA. De spesialiserer seg på flyfrakt og overflatetransport. De gir et gratis frakt tilbud på nettet eller via telefon. Deres nettsted tilbyr også en forsendelsessporing og rapporteringsleder. De har et lager for klienttjenester og et distribusjonsenter også.

Superior Brokerage Services 1700 Wynne Ave St. Paul, MN 55108 866-647-4694 sbs-intl.com

Con-Way Trucking

Con-Way Trucking tilbyr sine kunder godstransport og logistikk. De transporterer full lastlast, mindre enn full (LTF) og intermodal godstransport. De er i stand til å levere eksakte dagkvitteringer og høypresterende lagertjenester. De er et internasjonalt selskap og driver virksomhet i 18 kontinenter. De tilbyr spesialrabatter for mindre enn lastebiltransporter.

Con-vei Inc. 2855 Campus Drive, Suite 300 San Mateo, CA 94403-2512 650-378-5200 con-way.com

Solnedgang Transport

Sunset Transportation er et trucking selskap i Missouri. De spesialiserer seg på mindre enn fulllastede laster (LTF) og mangfoldig produkttransportering. Den gir også full lastebil og internasjonale transporter. De er også i stand til å gi rådgivning for transportbehov samt finansielle tjenester for revisjon og fakturering. De har en online frakt tilbud og krav for behandling senter for å sikre kortere ventetider for kundeservice. De kan levere kjølig frakt samt store gjenstander med spesialisert overdimensjonsutstyr og kjølte trailere.

Solnedgang Transport 11406 Gravois Road St. Louis, Missouri 63126-3610 Tollfritt 800.849.6540 sunsettrans.com