Mål for entreprenørskap

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tre hundre førti av 100.000 amerikanske voksne startet virksomhet i 2009, ifølge mai 2010 data fra Kauffman Foundation, en av de største grunnene i USA. Dette representerte en 14-årig høyde. Folk har mange mål for entreprenørskap, handlingen med å starte en bedrift. En av de fremste er å skape jobber for seg selv og andre. Dine grunner kan være mer egentlige eller selvdrevne.

Vær din egen chef

Du vil kanskje bli en gründer som din egen sjef. I så fall er du ikke alene. En av hovedgrunnene til at folk starter virksomheten, er fordi de ikke vil jobbe for en sjef, ifølge amerikanske nyheter og verdensrapport. Du har kanskje hatt en dårlig opplevelse med en sjef i fortiden; eller kanskje du ikke vil bli sittende fast i et kabinett for de neste fem årene. Noen sjefer kan være dominerende, diktatoriske og kontrollerende. Dette kan føre til lav moral og jobbtilfredshet, noe som kan hemme ytelsen din.

Forfølge dine egne ideer

Et annet mål for entreprenørskap er å forfølge dine egne ideer. Arbeide for et selskap kan være restriktive. Du har spesifikke plikter og ansvar på en jobb. Imidlertid kan disse ansvarene ikke representere din sanne lidenskap. Du vil kanskje starte ditt eget treningsstudio, for eksempel hvis du er en fitness-buff. Entreprenører kontrollerer sine egne destinier, noe som er en annen motiverende faktor for å starte en bedrift. Du tar alle avgjørelsene som gründer. For eksempel, som Internett-markedsfører, designer du nettstedet ditt slik du vil ha det. Du skriver også din egen reklame kopi hvis du liker å være kreativ.

Tjene mer penger

Ditt mål som gründer kan være å tjene mer penger. Entreprenører har potensial til å tjene høyere inntekter. For eksempel, hvis du eier et markedsføringsfirma, tjener du 100 prosent av fortjenesten som eneeier. Omvendt må markedsføringsrådgivende firmaer betale kontoansvarlige, prosjektledere og sekretærer en del av overskuddet. Ulempen med entreprenørskap er at du er ansvarlig for alle regningene. Derfor er det lurt å velge et forretningsområde hvor du har noe kjent.

Eier din egen tid

Du kan jobbe 60 til 80 timer i uken som gründer, spesielt ved begynnelsen, men du får velge de timer og dager du jobber med. Du kan til og med være i stand til å jobbe hjemmefra. Dette er absolutt praktisk hvis du har små barn. Mange velger entreprenørskap for friheten til å kontrollere sin egen tid. Du kan generelt ta ferier når du vil, da du ikke er begrenset til to eller tre uker av året. Du fjerner også pendle til og fra jobb hvis du jobber hjemme.