Hvor mye penger vil jeg gjøre som flymekaniker?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Flymekanikk har et kritisk ansvar for å sikre flysikring for passasjerer og piloter av flyet de utfører vedlikehold på. Karrieren til en flymekaniker begynner med å oppnå erfaring og tjene sertifisering. Lønnsskalaen til en mekaniker øker dramatisk med erfaring og utdanning. Høyere kvalifikasjoner, sertifiseringer og ansvar reflekteres i høyere lønn.

Lønn

En flymekaniker tjener vanligvis en timelønn fra $ 15 som en inngangsnivå mekaniker til $ 36 i timen som senior mekaniker for et stort flyselskap. Mekanikk som arbeider med jetfly for et stort flyselskap og mekanikere som har deltatt i en luftfartsunderholdningsskole, tjener høyere startlønn. Mekanikk som oppnådde sin erfaring i militæret og oppnådde sin lisens gjennom denne opplevelsen, tjener vanligvis mindre enn mekanikere som går på skole.

fordeler

Flymekanikk kan motta reduserte flybilletter for seg selv og deres familier i tillegg til typiske helse- og pensjonsytelser. En tredjedel av flymekanikken er medlemmer av en fagforening, blant annet Aerospace Workers Union of America eller International Association of Machinists.

Funksjon

Luftfartsmekanikere utfører forebyggende vedlikehold og utfører inspeksjoner på flymotorer, hydrauliske systemer, instrumentering, klimaanlegg og trykksystemer og andre flysystemer. Deres oppgaver omfatter også feilsøking og reparasjon av utstyr etter behov, og som beskrevet av piloter som driver utstyret.

kvalifikasjoner

Forbunds luftfartsmyndighet krever at flymekanikene skal sertifiseres før vedlikehold på fly. Luftfartøy og kraftverk sertifikater er de to standard mekaniker sertifikater og selskaper krever vanligvis både før de tilbyr sysselsetting. Kandidatene må ha 18 måneders erfaring på både flykraftverk og flyskinner før søknad om sertifisering. Mekanikk som utfører vedlikehold og ikke er sertifisert, må pålegges direkte av en sertifisert mekaniker.

utdanning

Mekanikk kan skaffe seg erfaring enten gjennom på-jobb trening eller gjennom en FAA sertifisert luftfart vedlikehold skole. Det er mer enn 170 luftfartsteknisk vedlikeholdsteknikkskoler som tilbyr to- og fireårige studieprogrammer. Disse programmene vil kvalifisere studenten og ofte forberede dem til FAA sertifisering eksamener.

Militære muligheter

Mekanikk kan også skaffe seg erfaring på jobben mens du utfører oppgavene som flymekaniker, elektriker eller flygetekniker. En FAA-inspektør må fortsatt godkjenne den militære opplevelsen før mekanikeren søker om sertifisering. Militære medlemmer kan også bruke programmer som G.I. Bill å betale for en vedlikeholdsskole, øker sin verdi til et flyselskap og gir dem en høyere lønn.

Karrieremuligheter

Flymekanikere og teknikere går vanligvis inn i høyere ansvarsområder innen private selskaper og flyselskaper eller offentlige organisasjoner som FAA. Typisk fremgang inkluderer vedlikeholdshåndtering eller flyinspektør. Flyinspektører tjener opp til $ 70 000 per år, og vedlikeholdsansvarlige tjener opp til $ 85 000 per år.

Anbefalt