Fordeler og ulemper ved en regnskapsfører

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En regnskapsfører er en person som holder økonomiske poster for en familie eller bedrift. De to grunnleggende typene er en sertifisert offentlig revisor eller CPA, og offentlig revisor. En CPA har en høyskole grad med en stor i regnskap og må bestå en nasjonal eksamen. Mange stater krever at CPAer tar et bestemt antall videreutdanningstimer i regnskap hvert år. Offentlige regnskapsførere har ikke så strenge faglige standarder. De trenger ikke engang en høyskole grad. En offentlig regnskapsfører kan utarbeide enkel finansregnskap eller selvangivelse. En CPA kan sertifisere et revidert finansregnskap; en offentlig regnskapsfører kan bare forberede en. En CPA er dyrere enn en offentlig regnskapsfører, men vær oppmerksom på begrensningene til en offentlig regnskapsfører og vet hva regnskapene du leter etter, og hvor de skal sendes.

Fordel: Skatter

En regnskapsfører holder opp med de mange skjemaene som må arkiveres. En bedriftseier som tilbringer tid og fylle ut skjemaer for selskapets skatter, aksjeproblemer, kvartalsrapporter og andre finansielle skjemaer blir tatt bort fra hovedfokuset i virksomheten. Revisor fullfører skjemaene og legger dem, slik at bedriftseieren fraråder andre plikter. En kompetent revisor kan benytte seg av de nyeste skattelovene og spare kundens penger.

Fordel: Råd

Det er vanskelig for en bedriftseier å holde følge med de siste skattelovens endringer eller trender i regnskap. En regnskapsfører kan gi objektivt råd om hvordan man øker fortjenesten til en bedrift. Han kan gi råd om mange forretningsmessige emner: Skatteendringer, økonomiske resultater på mulige bedriftsekspansjonsscenarier og banklån.

Ulempe: Feil

Selv om regnskapsførere er ansvarlige for feil og unnlatelser, kan feil føre til at bedriftseieren har mye stress. Feil og unnlatelser kan skyldes flere kilder, for eksempel en regnskapsfører som mangler en innleveringsfrist eller feilaktig beregning av informasjon levert av klienten. Klienter kan saksøke kontoen for disse feilene, men dette tar bedriftseieren bort fra virksomheten.

Ulempe: Dyrt

Avhengig av hva slags arbeid, bedriftens størrelse og firmaets beliggenhet, kan regnskapsførere belaste fra $ 150 til $ 400 i timen. Før du bruker en regnskapsfører, sørg for hvilken type arbeid du trenger og nivået på kompetanse som kreves. Beslutningene kan ha stor innvirkning på kostnadene.