Definisjon av bemannings systemadministrasjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bemanningsstyring hjelper en organisasjon til å stoppe toppleders bekymringer om produktivitet og effektivitet. Avdelingshoder bruker systemet til å forstå hva som trengs for å øke salget og forbedre kundeservice, samt hvordan personell må utføre viktige oppgaver for å tiltrekke seg flere kunder og få markedsandel.

Definisjon

Staffing system management omhandler hvordan en organisasjon kommer opp med bedre og effektive måter å håndtere medarbeideravvikling. Dette er hvor mye personell forlater selskapet hvert år. Det indikerer også hvor lenge, i gjennomsnitt, ansatte forblir etter utleie. Bemanningsprogramadministrasjon hjelper også topplederskap med tydelig synlighet på de tøffe problemene som kan hemme produktiviteten til ansatte. For eksempel kan menneskelige ressursforvaltere si at medarbeidermoral er høy og fortsetter å vokse over tid - men selskapsledere kan tvile på at trenden virkelig kan vare i lys av den høye slitasjeprosessen organisasjonen klarer seg med.

Bemanningssystem

Et bemanningssystem er integrert i måten selskapene styrer sine ansatte på og sørger for at deres personlige og kollektive interesser stemmer overens med bedriftens mål. Systemet er en hodgepodge av prosesser, folk og toppmoderne teknologi, og et selskap er avhengig av å vurdere om de gunstige trenderne det ser på vurderinger av ansatte, er ekte, eller om disse trendene i det siste ville gå ut. Verktøyene i handelen omfatter programvare for enterprise resource planning, human resource management applikasjoner, personell planlegging programvare, innhold arbeidsflyt programmer, prosjektledelse programvare, og kalender og planlegging applikasjoner.

Betydning

Et selskap som effektivt styrer sitt bemanningssystem, er mer sannsynlig å vite på hvilket som helst tidspunkt hvor mange de jobber med, jobbbeskrivelser og ytelsesnivåer over bestemte perioder - de siste fem eller ti årene. Med denne kunnskapen, kan toppledelse adekvat takle de tøffe problemene med lønnsomhetsstyring og kostnadsreduksjon. For eksempel kan seniorledere beregne selskapets utgift per antall ansatte for å avgjøre hvor mye en arbeidstaker koster og evaluerer generell produktivitet i en avdeling eller forretningsenhet.

Geografi

Kanskje bemanning systemstyring fordeler stalwart multinasjonale selskaper mer enn mindre innenlandske spillere. I den moderne økonomien har tilgangen til teknologi gradvis veltet bort på betydningen av lokalisert forretningsforvaltning. Bedrifter kan nå utnytte dataprogramvare til å effektivt overvåke sitt personell i alle operative aspekter, enten det er i fjerntliggende produksjonsarbeidstrømmer eller forvaltningsoperasjoner i forstedene. Et bemanningsprogram gjør toppleders kontrollfunksjon enklere, fordi det gjør det mulig for ledende ansatte å montere en global personalestyringsstrategi som samsvarer med innenlandske realiteter og internasjonale forhold.

Anbefalt