Hvordan bygge en Life Coaching Practice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan bygge en Life Coaching Practice. Som livstrener hjelper du folk til å nå sitt potensial. Ofte trenger noen med lederskapskvaliteter noen veiledning om hvordan de skal gjøre sitt frustrerte liv til en tilfredsstillende. Du jobber i partnerskap med kundene dine, og hjelper dem med å identifisere hva som er meningsfylt i livet og hva som ikke er. Det er en lukrativ bedrift hvis du vet hvordan du bygger opp øvelsen.

Lag en forretningsplan. Bestem om du vil ha livs coaching praksis for å konsentrere seg om et bestemt aspekt av en persons liv, som forretning eller åndelighet, eller ta opp flere problemer. Identifiser hva du har å tilby, for eksempel tidligere erfaring med å drive en bedrift eller en grad i et relatert felt som psykologi.

Få litt treningstrening. Din utdannelse og erfaring er ikke nok til å gjøre deg til en utmerket livstrener. International Coach Federation (ICF) tilbyr treningsprogrammet for akkrediterte trenere som inkluderer 125 timers utdanning og minst seks veilede treningsøkter (se Ressurser nedenfor).

Finn en mentor som lar deg observere henne på jobb. Kunnskap av seg selv er ikke nok. Når du gjør livet coaching, må du kunne bringe det sammen. Det er vanskelig å gi kunden det rådet han trenger mens han fortsatt er en god lytter.

Kom opp med en markedsplan som lar deg presentere hva du gjør. Kjører en annonse i papiret, for eksempel, vil sjelden gi deg klienter. Dette skyldes at folk ikke er kjent med hva livstrener gjør. Du må være mer kreativ for å få ordet om tjenestene dine.

Lag et nettsted med masse informasjon som er av interesse for dine potensielle kunder. Dette er viktig for å introdusere folk til det du har å tilby. Partner med andre virksomheter som kan forbedre informasjonen du tilbyr på nettstedet ditt og lenke til hverandre.

Gi forelesninger om emner av interesse på universiteter, høyskoler og fellesskap. Gå der dine potensielle kunder kan være. For eksempel, tilbyr seminarer til Chamber of Commerce medlemmer hvis du målretter forretningskunder.

Nettverk med andre livstrener ved å bli med i International Coach Federation (ICF). Delta på konferansen og gi ut rikelig med visittkortene dine. Spør om de har en spesialitet og bygge begge dine praksis ved å referere til arbeid til hverandre.

Tips

  • Identifiser e-bøker eller rapporter som utvider seg om et emne du diskuterer på nettstedet ditt, og gjør en avtale med forfatteren, slik at du kan bygge opp praksisene dine.

Advarsel

Ikke nøl med å gi gratis forelesninger og seminarer. Kapitaliser på alle muligheter for å få ordet om livet coaching virksomhet.