OSHA registrerbare skader og sykdommer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeids- og helsedirektoratet, kjent som OSHA, beskytter arbeidstakernes sikkerhet ved å samle inn opplysninger om arbeidsrelaterte skader og sykdommer. OSHA-registrerbare skader og sykdommer inkluderer et bredt spekter av arbeidsrelaterte problemer, som arbeidsgivere må rapportere på OSHA-skjemaet kalt 300 logg. De grunnleggende kriteriene for OSHA-registrerbare skader og sykdommer inkluderer død, medisinsk behandling utover førstehjelp, dager med ubesvart arbeid, begrenset arbeidsevne, overføring til en annen jobb, og enhver hendelse som forårsaker tap av bevissthet. Derfor er et svært stort spekter av sykdommer og skader registrert så lenge de er arbeidsrelaterte og seriøse nok til å oppfylle de grunnleggende OSHA-kriteriene.

Legen-diagnostisert sykdom eller skade

Hvis en lege anbefaler behandling for skade eller sykdom for en ansatt, bør arbeidsgiveren registrere det. Arbeidsgiveren må rapportere skaden eller sykdommen på 300 loggskjemaet selv om arbeidstaker ikke følger legenes ordre og får behandling, i henhold til OSHAs retningslinjer.

Hørselstap

OSHA krever at arbeidsgivere rapporterer arbeidsrelatert hørselstap som skade på 300 loggform. Hørselstap, som definert av OSHA-retningslinjer, inkluderer endring i hørselsgrense på 10 desibel eller høyere i en eller begge ører ved frekvenser på 2000, 3000 og 4000 hertz.

tuberkulose

OSHA teller arbeidsrelatert tuberkulose som en registrerbar sykdom. Hvis en medarbeider får et pasient-diagnostisert tilfelle av tuberkulose etter å ha blitt utsatt for tuberkulose på jobben, må arbeidsgiveren rapportere tuberkulosen til OSHA som "respiratorisk tilstand" på 300-loggen. Hvis arbeideren lever med noen som har tuberkulose, hadde kontakt med noen med aktiv tuberkulose utenfor arbeidet som Helsedepartementet kan verifisere eller en etterforskning kan bevise at arbeidstakeren fanget tuberkulosen utenfor arbeidet, må arbeidsgiveren ikke rapportere det.

Forurenset nål og skarp eksponering

Hvis en ansatt blir kuttet eller stikket på jobb av en skarp gjenstand som bærer blod eller annet potensielt farlig materiale, må arbeidsgiveren registrere og rapportere skaden, slik det er fastsatt av OSHA-forskriftene. Siden kroppsvæsker kan inneholde farlige sykdommer og smitte andre mennesker, tar OSHA eksponeringen for dem veldig alvorlig.