Slik starter du en liten håndverksbutikk i en liten by

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge en CODA-undersøkelse (Craft Organization Development Association), oppnådde håndverkssalget i 2001 nesten 13,8 milliarder dollar i USA. Mens et håndverk og hobbybutikk kan være en lønnsom liten bedrift, starter en håndverksvirksomhet på grunn av en lidenskap for håndverk er det beste fundamentet. Hvis du har en kreativ berøring og forretningskunnskap, kan du åpne en ny håndverksbutikk i et lite samfunn for å tilby unike håndverksprodukter til gavegiving og hjemmedekorasjoner.

Elementer du trenger

  • butikk

  • håndverk elementer

  • Kasse

  • display tellere

  • kassaapparat

  • kredittkort maskin

Forretningsplanlegging for håndverksvirksomheten

Lag en forretningsplan som inneholder en oversikt over hvordan håndverksbutikken vil være unik i samfunnet. Forretningsplanen skal angi hvilke typer håndverk som skal vises og svare på noen grunnleggende spørsmål. For eksempel vil håndverksfirmaet utelukkende ha håndlaget håndverk av eieren eller et utvalg fra ulike håndverkere? Vil fokus være lokale håndverkere eller et bredere utvalg av håndverkere? Vil håndverksvirksomheten inkludere båtrekvisita?

Finansiere håndverksvirksomheten. Det er best å planlegge i to år uten fortjeneste i planlegging av næringsfinansiering. Oppstartskapital for en håndverksvirksomhet inkluderer leie av kommersiell plass, innledende lager, reklame og potensielle butikkutbyggingsutgifter. En butikkens utbyggingsutgifter kan inkludere en utsolgt teller, hyller og håndverkskort. Et kasse- og kredittkortbehandlingsutstyr vil også være oppstartskostnader å vurdere.

Finn et utsalgssted. Gatesynlighet, høytrafikknivåer, tilgjengelig parkering og nærhet til konkurransedyktige håndverksbutikker og hovedveier er spesielt viktige hensyn ved å velge en butikk i et lite samfunn.

Markedsføre og annonsere håndverket. Delta i kunsthåndverk messer. I tillegg til å være en ekstra inntektskilde, gir messen messer en markedsføringsmulighet for murstein og mørtel. I tillegg annonsere virksomheten i lokale publikasjoner og sette opp et nettsted for håndverksbutikken som gjør det mulig for potensielle kunder å kjøpe varer på nettet. Ebay.com og Etsy.com gir også et forum for å selge håndverksartikler på nettet.

Utvikle spesialverksteder, klasser og seminarer for å oppmuntre nye håndverkere og gi erfarne håndverkere med ny informasjon og kreative teknikker. Begynn å bygge en kontaktliste av faglige håndverkere som kan bli påkalt for disse spesielle butikkhendelsene.

Bli med en bransjeforening og abonner på bransjens publikasjoner. The Craft and Hobby Association (CHA) produserer to messer hvert år som inkluderer workshops for håndverksforhandlere. Abonner på håndverksbransjer, for eksempel Craftrends, for å holde seg oppdatert med utviklingen i varehandelsmarkedet.