Krav til å starte en voksen dagpleievirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge administrasjonen på aldring er en av de åtte amerikanerne over 65 år. Denne økningen av den eldre befolkningen i Amerika gir entreprenører gode muligheter i den voksne barnehageindustrien. Selv om start av en voksen barnehagefasilitet har noen unike oppstartskonsekvenser, er sjansene for suksess langt oppveier barrierer ved start.

Føderale krav

Entreprenører som vurderer å starte en voksen barnehage, bør vurdere å søke om ideell skattestatus. Selv om den føderale regjeringen ikke aktivt regulerer den voksne barnehageindustrien, tilbys mange av de ledende programmene og tilskuddene kun til ikke-profittorganisasjoner. Siden de fleste seniorer er på noen type hjelpeprogram, kan det være gunstig å få en IRS-skattestatus som en ideell. Som en ikke-for-profit ville eiere ta lønn fra virksomheten i stedet for fortjeneste. Ved å ikke få en ideell skattestatus, ville voksne barnehager ikke motta de fleste offentlige midler eller tilskudd som tilbys for mange seniorprogrammer.

Mange stater krever at voksne barnepass gir mat. Barne- og voksenomsorgs matprogrammet (CACFP) er et eksempel på et nonprofit føderalt stipendprogram. Det gir monetær refusjon for måltider til berettigede ideelle ideelle barnehager.

Statlige krav

Nødvendig lisensiering og sertifisering for leverandører av Dagliglivsaktivitet (ADL) varierer for hver stat. De fleste stater krever at voksne dagpleiepersoner skal levere ADL og helseovervåkning for voksne barnehager. Enkelte stater krever ytterligere sertifiseringer for helsevesenet for voksne i dag, som ga fysiske, yrkes- og talebehandlinger samt sykepleie. To statlige krav som de fleste stater krever, er HLR og førstehjelpsertifiseringer. For de fullstendige kravene til å etablere et voksen dagpleieprogram, ta kontakt med lisensstaten.

Medisinsk

En voksen dagpleie er forskjellig fra en voksenhelsetjeneste eller medisinsk anlegg. Voksenhilsen gir voksne ADL-assistanse, overvåker helsen, dispenserer medisiner og yter sosialtjenester. Voksenhelsepersonell leverer sykepleie, terapi og medisinadministrasjon. Det er viktig å definere hvilke medisinske tjenester barnehagen skal gi, fordi statssertifiseringer og lisensbehov varierer.

Forsikring

De fleste stater krever forretnings- og omfattende ansvarsforsikring for lisensiering. Barnehageanlegg trenger også brannforsikring og bør vurdere tyveriforsikring. Dagpleiebedrifter bør også vurdere å få feilbehandling hvis de tilbyr noen form for medisinsk hjelp eller terapi. Andre forsikringsrytere kanskje trengte avhengig av statlige og lokale lovgivninger.

Zoning Laws

Enkelte stater har anleggsstandarder og krav til voksenhunder, og dette må løses før du velger et sted. I tillegg, hvis du starter en voksen dagpleie i hjemmet, kan du sjekke for å se om sonarloven gir lov til en slik virksomhet i ditt område.