Hva er subsidiert sysselsetting?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du trenger en jobb, men ikke finner en eller ikke har ferdigheter eller erfaring, kan en statlig subsidiert jobb som trener deg som du, bare være svaret. Føderale og statslige myndigheter har ofte lønnstøtteprogrammer som hjelper ansatte som trenger jobb og opplæring og arbeidsgivere som trenger folk til å jobbe. Programmet fungerer ved å subsidiere en del av arbeidstakerens timelønn for en bestemt periode, mens arbeideren får opplæring. Programmet hjelper bedrifter med råd til å ansette og trene ansatte, hjelper medarbeiderne til å skaffe seg arbeid og hjelper regjeringen etter hvert som flere blir selvforsynte ved å skaffe seg arbeidserfaring og bli ansettelsesvennlig.

Hvordan subsidieprogrammer fungerer

Lønnstøtteprogrammer, som er opprettet i løpet av de siste tiårene i landet, hjelper ansatte utenom arbeidet, de som er på statlig støtte eller arbeidsledighetsprogrammer, som kan jobbe, men ikke har de ferdigheter eller erfaring som trengs for bestemte jobber. Disse programmene, som vanligvis finansieres av regjeringen, men som er klare på statsnivå, har penger til å subsidiere en nyansattes lønn mens arbeideren gjennomgår opplæring. Dette hjelper arbeidsgivere som ikke nødvendigvis har økonomisk evne til å betale ansatte ufaglærte arbeidere mens de lærer jobben eller får erfaring.

Arbeidsgiveravgift

Arbeidsgivere mottar refusjoner for en del av lønnene som er betalt til arbeidstakeren etter å ha sendt dokumentasjon til det statlige byrået som administrerer føderale midler. Arbeidsgivere som deltar i lønnstilskuddsprogrammene, må bære arbeidstakerens erstatningsforsikring, som ikke er dekket som refunderbart element under programmet. Hvor lenge arbeidsgiveren er refundert, er spesifikk for programmet, som vanligvis varer opptil seks måneder i noen situasjoner.

Ansattes lønn og ytelser

Ansatte i programmet får samme lønn og fordeler som andre arbeidstakere i ikke-subsidierte programmer og har samme muligheter for videreutvikling. Disse ansattene er ansatt til å jobbe 35 til 40 timer i uken når de er valgt for fulltidsposisjon. Hvis arbeidsgiver har en fast stilling på heltid som blir tilgjengelig, må den subsidierte arbeidstaker gis fortrinn etter å ha fullført prøvetiden eller opplæringsperioden.

Jobbsøkere

Jobbsøkere som ikke kan finne arbeid kan kvalifiseres under et statsstøttet program. Saksøkerens ansattssjef skanner og passer søkeren med en passende arbeidsgiver og et program. Programmet kan også passe deltids-, sesong- eller minimumslønnsarbeidere som ikke har funnet full tid eller tilstrekkelig arbeid for å tilfredsstille deres inntektskrav. Programmet gir folk mulighet til å øke sin jobbferdighet og få erfaring for bedre lønn og jobbmuligheter.

Anbefalt