Typer frivillige muligheter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Frivillig arbeid kan være en givende og tilfredsstillende opplevelse som kan gi en følelse av hensikt til livet ditt. Mange organisasjoner krever frivillige tjenester; Det kan imidlertid være vanskelig å velge riktig frivillig mulighet for deg selv. Før du velger en organisasjon eller en stilling, anbefaler Volunteer Work Latin America å vurdere dine interesser, styrker, svakheter og personlige mål. Når du har etablert det du er interessert i, kan du begynne å se på det vell av frivillige muligheter som er tilgjengelige.

skoler

Skoler ser lett etter frivillige på en rekke områder. Hvis du er interessert i å jobbe direkte med barn, spørre om frivillig arbeid for å få unge studenter til å lese for deg, jobbe i et klasserom for en dag i uken eller å hjelpe deg med "morsomme dager" og andre skolearrangementer. Hvis du ønsker å frivillig på en skole, men ikke direkte med barn, kan du kanskje hjelpe deg med kontoroppgaver eller være involvert med et foreldres rådgivende råd. I tillegg, hvis du har et spesielt talent som å spille gitar eller fortelle historier, kan en skole være interessert i å besøke deg for spesielle anledninger og helligdager.

Sykehus / Pleiehjem

Hvis du har en omsorgsfull disposisjon og virkelig elsker å hjelpe folk, kan et sykehus eller omsorgshus være et givende sted å frivillig. Frivillige er generelt plassert i en stilling som passer deres interesser og evner, alt fra generell kontoroppgave til å hjelpe medarbeidere. Ofte er den primære jobben som frivillige gjør på sykehus og omsorgshjem, å gi komfort og støtte til pasientene og innbyggerne.

Fellesskapsprogrammer og utvikling

Fellesskapene stole ofte på frivillige for programmer og arrangementer. Frivillig arbeid i samfunnet ditt er en fin måte å møte nye mennesker og sørge for at programmene fortsetter å skje år etter år. Det finnes generelt en rekke stykker som krever frivillige som messer for samfunnsmesser eller festivaler, eller et fellesskapskort for arrangementer som foregår i samfunnshallen. I tillegg krever samfunn ofte frivillige til fundraisers og besøkssentre.

Miljøundervisning

Hvis du er lidenskapelig og kunnskapsrik om miljøet, er det en rekke frivillige muligheter tilgjengelig for deg. Spørre om å snakke med studenter på en skole om et miljøemne som kompostering. En lærer vil generelt være glad for å invitere en "ekspert" til klasserommet for å snakke om emner som er relatert til læreplanen. Miljøfrivillige kan også spørre om samfunnet om å plante trær eller installere gjenvinningsbøller rundt i byen. Ungdomsgrupper kan også være interessert i å samarbeide med deg for å lære barna om miljøbevissthet.

Muligheter i utlandet

Frivillige muligheter eksisterer rundt om i verden for de som liker å reise og hjelpe de som er i nød. Organisasjoner som rekrutterer frivillige til å reise til et annet land eller kontinent, ser typisk etter personer som er interessert i å hjelpe på et område som engelskspråklig læring, gi helsevesen eller bygge skoler, klinikker og hjem.

Anbefalt