Eksponeringstaleemner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eksponeringstester er mest morsomme for publikum fordi informasjonen er engasjerende og lar lytterne visualisere emnet. Ved hjelp av fargerike adjektiver og adverb, har disse taler en tendens til å ta tak i målgrupper raskt og holde dem tvunget når de leveres korrekt. Det er tre typer utstillingspreferanser, med en rekke emner under hver type.

Ide- eller prosesstaler

Ide- eller prosesstaler forklarer et objekt eller konsept. Eksempler på titler i denne kategorien er "Hvordan en iPod fungerer", "Hvordan blomst vokser fra et frø", "Hvordan flyter et fly i luften", "Hvordan elektrisitet fungerer", "Hvordan går det med et stormsystem" og "Hvordan Gjærstiger."

Tidligere eller Aktuelle hendelser

Historien om fortid eller nåværende hendelser beskriver en bestemt hendelse. Hendelsen kan forholde seg til et hvilket som helst substantiv eller pronomen, inkludert deg selv, eller helst i historien. Eksempler på dette området er "En kort historie om bioterrorisme", "Begivenheter som fører til borgerkriget (eller noen krig)," "En oversikt over brennemannshendelsen", "Forberedelser for en tur", "Forberedelse for en bevegelse" til et nytt nabolag, "" Min inngang til videregående skole "," Hva jeg gjorde på min sommerferie "og" Den sosiale konsekvensen av aids."

Definisjon Tale

Definisjonstalen diskuterer de viktigste delene av et emne. Denne talen er åpen for konkrete, nåværende eller synlige emner. Noen emner inkluderer, "Hva er autisme ?," "Hva er en RSS-feed ?," "Hva er en orkan ?," "Hva er en tornado ?," "Syv dødelige synder", "Fosteralkoholsyndrom" er Intelligence ?, "" Brain Waves og Communication Between Left and Right Brain "og" The Witness Security Program."