Hva er årsakene til forretningsrisiko?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange fordeler å åpne en bedrift, fra friheten til å være din egen sjef for å ha kontroll over pengene du lager. Men det er betydelige risikoer som følger med å drive en bedrift. Det er mye kapital investert i en bedrift, og det kan ta år å begynne å vinne. en stor undergang kan spore en bedrift for godt.

Kontantstrøm

Å kjøre ut av driftskvoter er alltid en fare. Hvis en bedriftseier ikke holder tette faner av sine utgifter og regnskap, vil pengestrømmen tørke opp. Det samme kan skje hvis kundene ikke investerer i forretnings- og innkjøpsprodukter. Manglende planlegging fremover for disse uforutsetningene legger til forretningsrisikoen. En bedriftseier bør ha tre til seks måneders driftskostnader tucked away i besparelser for å holde virksomheten sin flytende i magre tider.

Forsikring

Manglende forsvarlig forsikring øker risikoen for en bedrift. Grunnleggende forsikringsbeskyttelse mot flom, brann og tyveri er gitt. Men en bedriftseier bør også tenke fremover om forsikring som er spesifikk for hans arbeidslinje. Verktøyene til en bilmekanikervirksomhet, for eksempel, bør være forsikret, som også ovnene og ovnerne til en restaurant. Online virksomheter er heller ikke immunforsikrede. En søksmål kan stamme fra en nettbutikk som fanger et datavirus plantet på bedriftens nettside av en hacker.

Tilsvarende bør forsikringen for en bedrift dekke muligheten for at en nøkkelperson forlater eller blir syk. Hvis den personen ikke kan kjøre virksomheten, er den i fare for å mislykkes.Forsikringen bør kontrolleres ofte for å sikre at den fortsatt er relevant for måten en bedrift kjører på, og at den dekker eventuelle nye komponenter til virksomheten.

En-dimensjonell tenkning

Bedriftseiere risikerer å synke sin virksomhet med endimensjonal tenkning. Konkurransen er hard, særlig blant små bedrifter, slik at bedriftseieren bør tenke på kreative måter å tiltrekke seg kunder. Å møte bunnlinjen er ikke nok. Bedriftseieren bør øke sin virksomhet ved å tilby unike produkter eller konkurransedyktige priser. Han bør også forutse eventuelle risikoer som kan komme sammen og synke virksomheten.