Hva er årsakene til at kundeservice går i stykker i virksomheten?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kundeservice er livsnerven i enhver bedrift. Uten gode relasjoner med kundene dine, bringer du ditt salg, kundetilfredshet, ansattes tilfredshet og fortjeneste i fare. Det første trinnet i å forbedre kundeforhold er å forstå hvor sammenbruddene i kundeservice skjer i virksomheten.

Betydningen av feil

Dårlig kundeservice skaper dårlige forretningsforbindelser, og i det lange løp vil det koste virksomheten din i redusert lønnsomhet.

Identifisering av problemer

En viktig måte å identifisere kundeservicebrudd på er gjennom bruk av kundeundersøkelser. Nøye analysering av dataene vil gi spesifikke grunner til misnøye hos kunden.

Skjema for sammenbrudd

Kundesammenheng i virksomheten kommer i mange former, blant annet apati, mangel på kunnskap, uhøflighet og respektløshet.

Kostnad for sammenbrudd

Kundeservicebrudd koster deg penger. Mange kunder som forlater misfornøyd med tjenesten, vil ikke klage, de kommer rett og slett ikke tilbake.

Forebygging og løsninger

En forsiktig bedriftsleder vil sørge for riktig opplæring for å sikre at ansatte har verktøy for å yte god kundeservice. Lederen vil da identifisere potensielle kundeservicebrudd og eliminere dem før det koster selskapet sitt rykte og fortjeneste. Hvis en ansatt er konsekvent uhøflig og respektløs for kundene, må det tas korrigerende tiltak. Hvis ansatt ikke svarer, kan oppsigelse være nødvendig. Å være oppmerksom på kundens tilbakemeldinger og områder av kundens misnøye vil bidra til å bygge en base av lojale kunder.