Slik får du en kopi av arbeidshistorikken din fra arbeidsledighetskontoret

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et første krav på arbeidsledighetsforsikringspenger krever oppføring av sysselsettingshistorikken i de siste 18 månedene, slik at du kan bestemme din berettigelse til ytelser. Arbeidsledighetskontoret bruker denne informasjonen til å trekke lønnen og lønnene du ble betalt i løpet av 18-månedersperioden. Denne inntektsinformasjonen blir gjort tilgjengelig for deg om søknaden din er godkjent eller ikke. En sakshistorie som beskriver arbeidet ditt med en bestemt arbeidsgiver, blir også gjort tilgjengelig dersom kravet ditt i utgangspunktet nektes og appelleres.

Søk om arbeidsledighet i løpet av den første uken av arbeidsledighet eller delvis arbeidsledighet. Du kan søke om fordeler online, via telefon eller på et arbeidsledighetskontor.

Gi arbeidsledighetskontoret navn og adresse til alle arbeidsgiverne dine innen de siste 18 månedene. Enkelte stater krever også telefonnumre. Hvis du ikke kjenner den bestemte adressen eller telefonnummeret til arbeidsgiveren din, ta kontakt med en gammel lønnsstub eller slå opp arbeidsgiverens opplysninger i telefonboken eller på nettet.

Vent til din fordelsbevisstabell å ankomme med angivelse av om du var godkjent for arbeidsledighet. Det kommer vanligvis innen en til tre uker. Brevet utvides på arbeidsloggen du oppgav på søknaden din, ved å notere lønn betalt av enkelte arbeidsgivere fra en opprinnelig betalingsdato til datoen for oppsigelsen.

Be om din sakshistorie hvis du ble nektet fordeler og ikke enig med årsakene som er skissert for fornektelsen. En klage fra en innledende avgjørelse gir deg tilgang til din saksløshetshistorie og dataene til arbeidsledighetskontoret av arbeidsgiveren din krav er imot. Disse dokumentene gir deg en arbeidshistorie i forhold til en bestemt jobb, og kan inneholde lønnsposter, ansatteomtaler og prestasjonsevalueringer.

Tips

  • Skatteoppgavene dine bør inneholde inntektsfortegnelsen for hvert ansettelsesår. Hvis du beholder kopier av W-2 skjemaer, 1099 skjemaer og andre inntjeningserklæringer som Schedule C, Profit or Loss from Business, bør du kunne sammenfatte en komplett arbeidshistorie.

    W-2 skjemaer og 1099s oppgi navn og adresse på arbeidsgivere og betalingsutstedere.

    Når en komplett arbeidshistorie som beskriver alle tidligere arbeidsgivere, selv de som ikke trengs for arbeidsledighetskrav, kreves fyller du ut SSA-7050-F4 og sender den til adressen som er oppført på skjemaet. Sosialadministrasjonsadministrasjonen kan bruke mikrofilmoppføringer for å få tilgang til hele ansettelsesloggen. Avgifter vurderes for denne tjenesten basert på antall år kontoret må kaste gjennom for inntjeningsdataene dine.