Slik inviterer folk til et møte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et møte består av to eller flere personer som samles på en avtalt sted for å diskutere lignende ideer. Plasseringen kan være en fysisk eller et møterom online. Det er også mulig å benytte videokonferanse. Ofte har det svært vanskelig å få folk til å delta på møter. Nøkkelen er å gi de du ønsker å delta på god tid for å justere sine tidsplaner, men ikke så mye tid at de glemmer møtet.

Elementer du trenger

  • Neon 3-tommers med 5-tommers (3 x 5) notatkort

  • Svart blekkpenn eller markør

  • Magnetbånd

  • Saks

Skriv navnet på møtet og dato, klokkeslett og sted på neon 3 x 5 kort.

Klipp en tommers stykker magnetbånd; ett stykke for hvert neon notatkort.

Skritt papiret bak av magnetbrikkene for å eksponere limet. Fest hver stripe på et neon notatkort. Du har akkurat gjort neonmagnetpåminnelser som dine deltagere kan plassere på sine kjøleskap eller andre steder som de lett kan se. Fordel magneter.

Ring de individer du ønsker å delta på møtet. La hver enkelt kjenne formålet med møtet og dato, tidspunkt og sted for møtet. Ring tilbake dagen før møtet som en påminnelse.

Send e-post til de personene du ønsker å komme til møtet ditt. Du trenger ikke å gjøre e-posten prangende eller glatt. Hvis du gjør det, kan enkeltpersonene misforstå det for spam og slette det. Hold det enkelt. Oppgi formålet med møtet og dato, klokkeslett og sted.