Kundeoppfyllingsstrategier

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kundens oppfyllelse er et selskaps evne til å levere sine varer eller tjenester til forbrukerne. Selv om kundenes oppfyllelse har vært en del av virksomheten i flere tiår, har økningen i e-handel økt behovet for denne forretningsfunksjonen. Internettbaserte selskaper er også en drivkraft i kundenes oppfyllelse, da disse bedriftene vanligvis ikke har en fysisk plassering for lagring og vedlikehold av inventar. Bedriftseiere og ledere utvikler vanligvis strategier for å fullføre denne forretningsfunksjonen.

outsource

Outsourcing er prosessen der et selskap kontrakt med en oppfyllelsesvirksomhet for å fylle kundeordrer. Oppfyllingsvirksomhet jobber vanligvis med selskaper som mangler ressurser til Internett-salg, om selskapet er internettbasert eller ikke. Disse bedriftene kan også tilby teknisk support eller kundeservice funksjoner, slik at kundene kan motta rettidig tilbakemelding på spørsmål og kommentarer. Mest oppfyllende bedrifter benytter kontrakter for å angi bestemte kostnader og prosedyrer for disse tjenestene.

Lag nye prosesser

Bedrifter kan bestemme seg for å skape nye interne forretningsfunksjoner for kundetilfredshetstjenester. Dette kan omfatte å legge til et nytt lager, datautstyr for spor og fraktordrer eller ansette flere ansatte til å jobbe i oppfyllingsavdelingen. Bedriftseiere bruker vanligvis denne strategien hvis de allerede har en fysisk plassering i tillegg til deres e-handelsfunksjon. Forsiktig planlegging er ofte nødvendig for å sikre at selskapet ikke vil bruke for mye kapital på å legge til nye prosesser som ikke vil bli tilbakebetalt fra e-handelsordrer.

Forsyningskjede

Forsyningskjeder er en tradisjonell kundetilfredshetstjeneste i bedriftsmiljøet. Bedrifter bruker en rekke andre virksomheter for å hjelpe dem med å levere varer eller tjenester gjennom kundens oppfyllelse. Selv om denne prosessen er noe lik outsourcing, innebærer det vanligvis bruk av flere bedrifter rundt det nasjonale økonomiske markedet. Bedrifter kan kontrakt med flere varehus eller distributører rundt om i landet for å få et leveringssystem i ulike lokale markeder. En forsyningskjede kan tillate bedrifter å levere varer og tjenester raskere gjennom flere steder.