Hva er en Payday Notice?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En lønningsvarsel er en skriftlig erklæring fra en arbeidsgiver som angir hva de vanlige betalingsdagene gjelder for ansatte. Innkallingen kan ha formen av en plakat som er synlig på arbeidsplassen, for eksempel i nærheten av klokken, eller det kan være en del av en skriftlig melding om hver ny leie. Selv om den føderale regjeringen ikke dekker betalingsdagmeldinger i sine vedtekter, kan staten din ha egne krav.

Postet meldinger

Enkelte stater krever bare at arbeidsgivere legger inn en lønningsvarsel på en eller flere iøynefallende steder på arbeidsplassen. For eksempel krever California en betalingsdag, med navnet på firmaet og de vanlige betalingsdatoen, oppført på arbeidsplassen. En blank skjema er tilgjengelig uten kostnad fra California Division of Industrial Relations 'nettsted. I Tennessee må arbeidsgivere legge inn en lønningsvarsel på minst to steder i virksomheten der ansatte enkelt kan lese varselet når de ankommer eller avreise.

Meldinger til enkeltpersoner

Statlige arbeidslover kan kreve at arbeidsgivere gir skriftlig melding til hver ny leie som inkluderer lønnsfrekvens, arbeidstid og vanlige betalingsdag. Som et eksempel må alle arbeidsgivere i delstaten New York gi nytt ansatt skriftlig varsel om lønnsomhet, betalingsmåte, for eksempel timelønn eller ukentlig, firmaets juridiske navn, fradrag, telefonnummer og adresse på selskapets hjem kontor og den vanlige lønningsdagen. Etter å ha ansatt, må arbeidsgiveren legge inn meldingen igjen til hver ansatt årlig innen 1. februar. Ansatte dato og signere meldingen, og arbeidsgiver og arbeidstaker mottar hver en kopi.

Endringer til vanlig lønningstid

Noen stater krever ikke at arbeidsgivere legger inn en lønningsvarsel eller utsteder skriftlig varsel om nye ansettelser. De kan imidlertid kreve en lønningsvarsel hvis lønningsdagen endres. For eksempel krever staten i Vermont ikke arbeidsgivere å gi en lønningsvarsel, siden statlige arbeidslover angir at alle arbeidsgivere betaler ukentlig. En arbeidsgiver kan imidlertid velge å betale sine ansatte hver annen uke eller to ganger i måneden, men bare hvis han utsteder en skriftlig lønningsvarsel til alle berørte ansatte.

Lover avhengig av antall ansatte

I enkelte stater må bare de arbeidsgiverne med mer enn et spesifisert antall ansatte overholde lov om betalingsdag. Som et eksempel, i South Carolina, er det ikke nødvendig å legge merke til at arbeidsgiver har fire eller færre ansatte. Hvis han har fem eller flere, må han gi hver ny leie en skriftlig melding om datoen og betalingsstedet.