Hvordan starte en Home Medical Equipment Business

Anonim

I 2030 forutser US Census Bureau at en av fem amerikanere vil falle i aldersgruppen 65 år eller eldre, noe som er en stor økning fra 1994, da bare en av åtte var i det aldersgruppen. Etter hvert som den eldre befolkningen vokser, vokser behovet for mer utstyr for å hjelpe dem i personlig omsorg og daglige aktiviteter. Entreprenører kan imøtekomme denne utvidende befolkningsgruppen ved å lære å starte et hjem medisinsk utstyrsvirksomhet.

Skaff finansiering. Lær om du kvalifiserer for småbedriftslån tilbys av US Small Business Administration. Disse lånene har lave renter. Søk om virksomheter og private lån fra banker og kredittforeninger. Finn en investor villig til å donere penger til oppstarten av virksomheten mot en andel av overskuddet.

Få en leverandør. Kontaktbedrifter som produserer hjemmeklinisk utstyr for å lære å kjøpe sine produkter til å selge i butikken din. Koble til grossister og distributører dersom produksjonsbedrifter ikke selger sine produkter direkte til detaljhandel. Forhandle en engros- eller bulkpris for å generere fortjeneste når varen er merket i butikken din.

Finn et anlegg. Leie eller kjøp en detaljhandel eller et kommersielt rom for å drive din medisinsk utstyrsvirksomhet. Invitere kunder til å besøke butikken, samt å gi konsultasjoner hjemme. Sistnevnte gir mulighet til å selge siden du visuelt ser hjemmet og kan gi anbefalinger om flere produkter og utstyr som kan være fordelaktige.

Arranger for forsikring. Kontakt forsikringsselskaper i din stat for å lære å bli en medisinsk utstyrsleverandør omfattet av sine planer. Arbeid med representanten i forsikringsselskapet for å fullføre eventuelle papirarbeid som kreves, og lær hvordan du nøyaktig regner forsikringsselskapet for kjøp av medisinsk utstyr.

Leiepersonale. Få salgspersonell til å jobbe i butikken, samt gjøre hjembesøk til klienter for å forklare og demonstrere det forskjellige medisinske hjemmet ditt tilbyr. Ansatt en kundeservicerepresentant for å svare på telefoner, hilse på kunder og hjelpe salgspersonell når det er nødvendig. Hvis du tilbyr leveringstjenester, kan du finne folk som er sterke og i stand til å løfte tunge gjenstander for å levere medisinsk utstyr til kundenes hjem.

Markedet for virksomheten. Etablere et nettsted for å tillate kundene å gjennomgå produktene dine online, eller skrive ut en katalog og sende den til kunder og medisinske steder i området som sykehus, klinikker for fysioterapi og legekontorer. Nettverk med medisinske fagfolk, for eksempel fysioterapeuter, leger og sykepleiere, da disse er folk som kan gi anbefalinger til kunder om hvor de skal gå for å kjøpe medisinsk utstyr de trenger for deres hjem.