Hvordan starte en Food Service Equipment Repair Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En restaurant er en kompleks maskin med avgangsmateriell som alle må jobbe sammen for å forberede maten og betjene kundene. Restaurantansvarlig har ansvaret for å holde denne maskinen i gang med høy effektivitet. De fleste ledere i næringsmiddelindustrien er dyktige i matlaging, opplæring og service. Det er et område som mangler i den gjennomsnittlige restaurantansvarens arsenal. Utstyrsreparasjonskunnskap utføres vanligvis ut til kvalifiserte personer eller bedrifter. Du kan levere dette behovet hvis du har den nødvendige kunnskapen og erfaringen med din egen reparasjonsservice for matvareutstyr.

Elementer du trenger

  • Mekaniske verktøy

  • Van med alarmsystem

  • Vaskemidler

  • Visittkort

  • Kontrakter utarbeidet av advokat

  • Laptop

  • Arbeidshansker

  • Sikkerhetsbriller

Søk etter en bedriftslisens med fylkets lisensmyndighet. Kjøpe en forsikring som dekker deg for $ 1 million ansvar. Fyll ut de nødvendige skjemaene for å få en stat og et føderalt skatteidentifikasjonsnummer for din virksomhet.

Organiser verktøyene og rengjøringsmateriellene i din varebil. Pass på at alt utstyret ditt er trygt slik at det ikke beveger seg, søl eller bli et prosjektil inne i kjøretøyet mens du kjører. Hold varevognen låst og alarmen sett når du ikke er i bilen.

Registrer din bedrift med lokale leverandører. La hver leverandør vite at du er i virksomhet og gi en kopi av lisensen din for å få tak i entreprenørrabatter og kredittlinjer som vil hjelpe din bedrift til å vokse. Hold en gjeldende katalog og prisliste over de tilgjengelige delene fra hver av leverandørene dine.

Besøk lokale restauranter. Møt med ledere i løpet av timer som er i mellom rushperioder. Gi ut visittkort.

Hold en bærbar datamaskin med trådløs Internett-tjeneste i din varebil under samtaler. Bruk den bærbare datamaskinen til å slå opp bestemte prosedyrer for utstyr du ikke har tidligere betjent.

Møt med potensielle kunder og forhandle detaljer om de spesifikke tjenestene de forventer av deg og prisen du vil ta betalt for hver tjeneste. Har alle dine kunder signere en servicekontrakt som er utarbeidet av advokat.

Vis opp så snart du kan når en klient ringer. Løs hvert problem omgående. Rengjør alt utstyr du reparerer før du setter i stykket for å forlenge levetiden og eliminere flere problemer i nær fremtid.

Advarsel

Arbeidshansker og vernebriller kreves ved bruk av håndverktøy.