Hvordan bli en regjeringsentreprenør

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan bli en regjeringsentreprenør. En statlig entreprenør leverer varer og / eller tjenester til føderale, statlige eller byråer. Et selskap av hvilken som helst størrelse kan tilby sin produkt eller tjeneste til regjeringen vellykket, forutsatt at de oppfyller strenge standarder, følger myndighetsprosedyrer og lærer å bytte og nettverket riktig. Offentlige kontrakter gir topp dollar til de rette selskapene, men pengene kommer ikke lett.

Forbereder Regjeringen Kontrakt

Spør deg selv om du har tid og ferdighet til å fylle ut første papirarbeid og søke om entreprenørstatus. Å håndtere regjeringen kan kreve spesiell sertifisering, og undersøkelse av bud er en kjedelig og pågående oppgave. Vær sikker på at du kan håndtere disse ansvarene.

Sjekk økonomien din. Offentlige kontrakter innebærer noen ganger forsinket betaling. Sørg for at bedriften din har nok inntekt fra andre kilder for å tømme deg mens du venter på betaling fra regjeringen.

Spill andre fiender. Noen små og mellomstore bedrifter er underleverandører på store, lukrative kontrakter. Dette betyr at de jobber med en stor entreprenør, vanligvis et stort selskap, som håndterer bruken av kontraktens oppfyllelse for regjeringen.

Velg din tilnærming. By, statlige og føderale byråer trenger produkter og tjenester fra privat sektor. Uansett hva firmaet tilbyr, er det et byrå som trenger det. Undersøk kontrakter på bud på by-, stats- og føderale nettsteder og på biblioteket for å få en ide om hvilke byråer som trenger tjenestene dine.

Nettverk med myndigheter. Gå til alle hendelser og konferanser du kan for potensielle entreprenører. Bli kjent med lokale politikere og anskaffe møter med alle involverte i regjeringen i ditt område, fra bystyrets medlemmer til ledere på det lokale offentlige transportstyret.

Budgivning og sikring av kontrakten

Undersøk spesifikasjonene av en kontrakt som interesserer deg. Hvis du er sikker på at du kan følge med i arbeidet, be om en RFP (Request for Proposal), og skriv et forslag. Jo mer profesjonelle ser forslaget ditt er, desto bedre. Vær oppmerksom på at det ferdige papiret må leveres til buddisken på den angitte tiden.

Vent tålmodig. Det kan ta uker eller måneder før byrået kommer til en beslutning om tildeling av kontrakten. Mens du venter, forsker og utarbeider andre forslag.

Følg gjennom på alle detaljer i kontrakten hvis du vinner. Husk at regjeringen kan nekte betaling hvis de avgjør at arbeidet ditt er understandard eller du ikke følger kontraktspesifikasjonene.

Partner med et større selskap. Det kan hende du må samarbeide med et annet lite firma eller jobbe som underleverandør på et selskaps coattails, for å få firmaet kjent som en levedyktig regjeringsentreprenør.

Forvent en anstendig inntekt fra deg opprinnelige statlige kontrakter. Men de latterlig store mengdene som er sitert i nyhetsrapporter, holder ikke alltid i virkeligheten. Mange offentlige kontrakter gir maksimalt 15 prosent fortjeneste for entreprenøren.

Tips

  • Hvis du er en kvinne- eller minoritets-eid bedrift, skaffe du spesiell sertifisering. Mange kontrakter er avsatt for slike virksomheter hvert år. Kontakt statlige og byråer hvis du er interessert i lokale offentlige kontrakter.