Definisjon av AIA Generelle Vilkår

Innholdsfortegnelse:

Anonim

AIA generelle forhold refererer til et dokument med allment aksepterte skisser av grunnleggende kontraktsansvar for eiere, entreprenører og arkitekter under et byggeprosjekt. Dokumentet er publisert og oppdatert av American Institute of Architects.

innhold

De generelle vilkårene gir det juridiske og ansvarlige språket som er nødvendig for å etablere en balansert arbeidsflyt mellom avtalepartene. Det definerer klart hver enkelt oppdragsgivers roller og beskriver omfanget og tidsrammen for prosjektet. I tillegg oppstiller generelle forhold forsikrings- og bondingskravene for hver part.

oppdateringer

Det opprinnelige generelle forholdsdokumentet ble skrevet i 1911. Det revideres hvert 10. år for å gjenspeile den mest oppdaterte faglige og juridiske informasjonen og eventuelle endringer i gjeldende regelverk.

Lovlig

Selv om de generelle forholdene ofte refereres til i saksbehandling mellom arkitekter og entreprenører, er det ikke en offisiell juridisk referanse. Juridisk rådgiver anbefales når du utarbeider kontraktsdokumenter.

Anbefalt