Generelle vilkår i en byggekontrakt

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En avtale, generelle forhold, tegninger, spesifikasjoner og andre dokumenter omfatter en typisk byggekontrakt. Generelle vilkår definerer hver avtalsparts plikter og privilegier, og de regler som de skal oppfylle forpliktelsene til og utføre arbeidet de har avtalt.

Hensikt

Generelle vilkår gir det juridiske rammeverket for byggekontrakten og fremmer rettferdighet blant alle kontraherende parter. Når de refereres til i andre eier- og entreprenørdeler, opprettholder de viktig ordre og konsistens.

Roller

Generelle forhold spesifiserer rettigheter, ansvar og forhold til eier, entreprenør og førsteklasses arkitekt eller ingeniør som skal jobbe med begge parter under bygging.

regler

Disse vilkårene fastsetter regler om underleverandører, endringer, tid, betaling, fullføring, beskyttelse av personer og eiendom, forsikring, obligasjoner, korreksjon, oppsigelse, suspensjon, krav og tvister.

revisjoner

Tilleggsbetingelser kan revidere eller legge til de generelle vilkårene og erstatte dem.

formater

Ulike arkitektur-, ingeniør- og anleggsforeninger tilbyr standardiserte generelle forholdsdokumenter, som kan brukes i mange prosjekter og byggemetoder. Eiere som regelmessig eller gjentatte ganger kontrakt for byggetjenester, bruker vanligvis egne tilpassede, proprietære dokumenter.

spesifikasjoner

Et byggeprosjekts tekniske spesifikasjoner fastsetter de administrative kravene til de generelle og tilleggsbetingelsene.

Anbefalt