Slik starter du en feriested

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et feriested er som et hotell, men enda bedre med overnatting og attraksjoner som ligger beleilig til i samme lokaler. En ideell oppstart, et feriested har gode utsikter siden mange mennesker elsker å reise, og luksushotell er alltid et populært reisemål. Fra å utvikle en solid forretningsplan og speide ut eiendommen der du skal bygge, for å markedsføre og utveie feriestedet ditt, hvis du dekker alle basene, vil du være godt posisjonert for suksess.

Opprette en forretningsplan

Å lage en omfattende forretningsplan bør være ditt første skritt i å starte et feriested. Prosjektet vil vanligvis kreve en stor investering av midler til kjøp og bygging av hotellet og fasiliteter, slik at du trenger en overbevisende forretningsplan for å tiltrekke seg investorer eller for å få banken til å ta en sjanse på deg.

Din forretningsplan bør inkludere kostnadene for landet og eventuelle lisenser, tillatelser og godkjenninger du trenger, din beregnede tid for ferdigstillelse av prosjektet og når du planlegger å åpne for publikum.Beskriv din visjon for din ferievirksomhet i realistisk, fargerik detalj, slik at banken eller investorene er inspirert av din lidenskap og vil ønske deg ombord og finansiere drømmen din.

Sørg for at du utvikler et unikt branding og fengende navn for ditt feriested, og hvis du planlegger å betjene feriestedet ditt som en del av en annen hotelloperatørs franchise, trenger du de nødvendige lisensene, tillatelsene og godkjennelsene før, under og etter oppstart.

Velge en plassering

Ikke sett deg på det første landet du ser. Se nøye ut aktuelle egenskaper innenfor budsjettet ditt, ta bilder og lage notater. Du vil ha den absolutte beste plasseringen som er tilgjengelig for ditt feriested, og holde målkunderne i tankene når du bestemmer deg for det perfekte stedet.

Din plassering må være pittoresk, ideelt vannkanten med en sandstrand og kaier for yachter, eller i nærheten av en innsjø eller et hav. Det må være stort nok til å imøtekomme alle dine fasiliteter, som svømmebassenger og andre utendørsfunksjoner og attraksjoner. Det må være rimelig enkelt for gjestene å komme seg dit. Du trenger romslig parkering, og planlegger aktiviteter som golfbane, tennisbaner, vannski og para-seiling. Du kan også leie små båter og fritidsfartøy som jetski.

Tenk på alle attraksjonene du vil legge til i feriestedet ditt, som for eksempel en fornøyelsespark, vannpark, en park designet for barn med gynger og lysbilder, og til og med et boutique-mall med resortutstyr som solhatter, designerklær, vesker og sko. Overvei alt du kan tenke på at besøkende ville fantasere om og anbefale til sine venner og familie, inkludert en eksklusiv restaurant, bar og nattlig underholdning.

Avhengig av hvor du befinner deg, kan feriestedet ditt være et moderne eller eksotisk, strandfront design med tiki-hytter eller et tradisjonelt eller moderne hotell / feriested kompleks designet for ridning og skiturer.

Til syvende og sist må feriestedet ditt være et sted hvor folk kan slappe av, slappe av og nyte seg selv. Når de leier en suite eller villa på feriestedet, vil de ønske å slappe av og glemme sine problemer.

Fremme din ferie

Når du har anlegget ditt bygget og klar for din store åpning, vil du ikke lure på hvor kundene dine er. Begynn å reklamere med feriestedet ditt når du går i ro. Lag en buzz rundt prosjektet ditt og få alle begeistret for det nye kommende feriestedet i byen. Ditt feriested vil være opptatt før det er jevnt åpent, med folk som planlegger ferien på forhånd.

Noen måter å markedsføre feriestedet på er å blogge, sosiale medier og levere flygeblad eller fargebrosjyrer til offentlige lokaler, butikker og bedrifter i området. Lei en designer eller bygg din egen nettside der du kan vise hele prosjektet fra banebrytende til ferdigstillelse med vakre bilder, liste over fasiliteter, spillesteder og attraksjoner og til og med en vanningsvannmeny og utøvende entertainere. Tilbyr rabatter for tidlig booking og andre fordeler for bestilling før den offisielle åpningen.