Hvordan forny min Michigan Builder's lisens

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Michigan Residential Builders og Maintenance and Alteration Contractors Board regulerer enkeltpersoner engasjert i bygging av enhver boligstruktur. Det regulerer også kombinasjon av kommersielle og boligbygging sammen med alle som påtar seg reparasjon, endring og tillegg til strukturen. Videre er underentreprise for kompensasjon annet enn for personlig arbeid regulert av organisasjonen i henhold til artikkel 24 i offentlig lov 299 av 1980.

Elementer du trenger

  • Fornyelsesavgift

  • papir~~POS=TRUNC

Kontakt Michigan Residential Builders og Maintenance and Alteration Contractors Board. Nåværende byggmesters lisensinnehavere er i stand til å fornye sin eksisterende lisens ved hjelp av det elektroniske systemet som forvaltes av Institutt for lisensiering og regulatoriske saker. Hele prosessen for lisensfornyelse er beskrevet på hjemmesiden.

Betal fornyelsesavgiften. På utgivelsestidspunktet kreves et gebyr på $ 150 for fornyelse av byggmesterens lisens. Lisensgivere kan fornyes online ved å besøke hjemmesiden til Michigan Residential Builders og Maintenance and Alteration Contractors.

Vis bevis på at du har tilfredsstilt kravene til videreutdanning for lisensen. Denne bestemmelsen gjelder bare for vedlikeholds- og endringstillatelseinnehavere. Likevel må du være i stand til å bevise at du har beholdt dine kunnskaper om styrets krav til bygging av nåværende.

Gi en erklæring om fornyelse søknad. Enhver nåværende lisensinnehaver som ønsker å fornye, må gi en erklæring om søknaden som bekrefter at han har en nåværende kopi av delstaten Michigans boligkode. Denne bestemmelsen gjelder direkte for enkeltbyggere samt vedlikeholds- og endringsleverandører.

Tips

  • Nåværende lisensinnehavere bør sørge for at Institutt for Lisens og Regulatory Affairs har en korrekt adresse på ark for å sikre at fornyelsesapplikasjonen vil bli mottatt.

Anbefalt