Hva er noen spørsmål å spørre om å bli kjent med mine ansatte bedre?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Engasjert ansatte sikrer at en bedrift lykkes. Høyere lønnsomhet, inntekter og lavere omsetning ble alle delt av bedrifter i topp 24 prosent av ansattes engasjement, ifølge en Gallup International-undersøkelse. Å stille viktige spørsmål om ansatte til å kjenne dem bedre, vil bidra til at du er på vei til å utvikle medarbeidertilfredshet og en sunnere bunnlinje.

Ledelsens tilbakemelding

Ledelsen kan be om tilbakemelding om hvordan den gjør. Spesielt spør hver ansatt hva ledelsen skal gjøre annerledes og hvordan det kan gjøre arbeidstakerens jobb lettere. Hver ansatt vil svare på disse spørsmålene annerledes, og ledelsen vil lære ledelsestypen som passer best for hver ansatt. Noen kan fungere best med begrenset avbrudd, mens andre kan få hyppig diskusjon eller samarbeid rundt prosjekter og bedriftsmål.

Job Feedback

Å spørre ansatte hva de liker og ikke liker jobben, gir innsikt i hver ansattes forhold til arbeidsmiljøet. Hvis en medarbeider har en solid oversikt over ytelsen, men sier at hun ikke føler seg utfordret, kan det være på tide å gi henne nye oppgaver som bedre utnytter sine ferdigheter. Å spørre ansatte hvis de har alle de ressursene som er nødvendige for å gjøre jobben sin, kan gi overraskende innsikt; Et telefonsentraloperatørs defekte hodetelefoner kan redusere anropsvolumet da hun stammer for å høre en kunde i den andre enden. En resepsjonist kan stå opp og gå rundt ofte på grunn av lav ryggsmerter, som kan lindres med et stolen apparat.

Hobbyer og spesielle interesser

Ansattes engasjement involverer å kjenne ansatte på et personlig nivå, slik at insentiver og fritidsaktiviteter er effektivt skreddersydd for deres interesser. Å kjenne ansatte er interessert i musikalsk teater, spille softball i helgene eller frivillig på det lokale dyret, er alle verdifulle opplysninger. For å oppmuntre arbeidstakers produktivitet kan selskapet tilby premiebonuser, som inkluderer konsertbilletter og veldedige donasjoner som samsvarer med de ansattees personlige interesser. En fredag ​​ettermiddag kontor utflukt kan dreie seg om felles arbeidstaker aktiviteter, for eksempel bowling eller spille fotball.

Familie

Selv om du ikke vil dele dypt personlig informasjon med dine ansatte, kan du kjenne sin familie sminke samt dele din egen, vise at du er et menneske og en sjef. Å forstå det fulle bildet av dine medarbeideres familieliv er et utgangspunkt for å utvikle fordelsprogrammer som har betydning for dem. Inkludert et arbeidsgiver-kampprogram i et studiefond for arbeidstakeres barn eller finansiering av sommerleirer, er måter å bruke medarbeiderinformasjon på for positiv effekt.