Hvordan starte en mote virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mote design er en spennende og lønnsom karriere. De fleste designere utvikler en lidenskap for stil og mote i en tidlig alder. I sin tur har de drømmer om å starte sin egen motebesøk eller linje av klær. Mens en karriere i mote kan virke som en drømjobb, er det vanskelig å bryte inn på dette feltet. Derfor er det viktig å utføre forskning og bli kjent med moteindustrien.

Elementer du trenger

  • College grad

  • Symaskin

  • Portfolio

Lær hvordan du syr klærne. Store motedesignere har et lag med sømmer som er ansvarlige for å lage de faktiske klærne. Imidlertid må nye designere generelt lage sine egne stiler. De trenger å vite hvordan man syr og hvordan man leser et mønster.

Hold deg oppdatert med de nyeste modetrendene. Mote stiler er i stadig endring, og gode designere må forbli nåværende. Les motemagasiner, se moteshow og knytte sammen med andre håperende designere.

Delta på en mote skole. Den beste måten å bryte inn på motebedriften er å få en grad fra en mote skole. Disse skolene gir utmerket opplæring, og de forbereder elevene til moteverdenen, som kan være cutthroat og ukjente.

Søk om internship mens du fortsatt er i skolen. Før du oppgraderer fra en mote skole, forsøk på å sikre en internship med en mote designer eller selskap. Mange designere tilbyr betalte og ubetalte sommerstipendier.

Få jobb i moteindustrien etter eksamen. Disse inkluderer muligheter som moteforhandler, motedesignassistent og markedsføringsrepresentant.

Velg et marked og opprett en portefølje. Folk som ønsker å starte sin egen moteforretning, må identifisere en nisje og lage en portefølje av design. Skiss designene, og opprett deretter faktiske stykker.

Markedet virksomheten og selg til kunder. Det er mange måter å få publisitet på. Vert et moteshow og inviter noen forhandlere eller boutiquer. Nye designere kan også skape et mobilt showroom, åpne en butikk, starte et nettsted eller designe en katalog.