Hva er primær og ikke-bidragsyter forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vilkårene primære og ikke-bidragspolitiske forekommer oftest i forretningskontrakter som involverer ansvarsforsikring. Primærforsikring ser mer ut enn ikke-bidragspligtig, fordi sistnevnte ikke har noen definisjon. Primærforsikring refererer til situasjoner med flere forsikringspolicer hvor man vil gå inn for de andre.

Primær forsikringsdefinisjon

Forretningskontrakter har en tendens til å involvere en kjøper eller klient på den ene siden og en selger eller tjenesteleverandør på den andre. Hvis kontrakten krever ansvarsforsikring, kan vilkårene primær og sekundær dekning vises. En primærpolicy utbetales først i tilfelle en nødsituasjon, men kan ikke fullt ut dekke kostnadene ved skaden. Sekundær forsikring kjøpt av klienten går inn for å betale for de resterende kostnadene.

Ikke-bidragsbestemt definisjon

Uttrykket ikke-bidragspligtige har en mindre definert betydning enn primærforsikring og som sådan vises sjelden i kontrakter. Når det brukes, kan ikke-bidragspligtige referere til primærforsikringen som går inn og betale opp til innskuddsgrensene, med eventuelle gjenstående midler som kommer ut av lommen fra den forsikrede i stedet for fra den sekundære forsikringen.