Hva er General Aggregate Insurance?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Din kommersielle generelle ansvarsforsikring, eller CGL, er utformet for å beskytte deg mens du begrenser forsikringsselskapets risiko i verste situasjonssituasjoner. Den generelle aggregeringsgrensen i CGL-forsikringen er et eksempel på den balanserende handlingen. Det legger et tak på forsikringsselskapets plikt til å betale for kroppsskade, skade på eiendom, medisinske utgifter og rettssaker som kan oppstå i en bedrift i løpet av politikkets løpetid. Som med andre typer forsikring, jo høyere dekning er jo høyere premien.

Definere Aggregate Limit

Den generelle aggregeringsgrensen for en CGL-forsikringspolicy definerer det totale beløpet som forsikringsselskapet vil betale i løpet av en enkelt policyperiode, vanligvis et år. Dette betyr at dekning vil betale for alle krav, tap og søksmål som involverer en forsikringstaker, inntil den når den samlede grensen. Det kan representere et enkelt stort krav, eller flere mindre. Den generelle grenseverdien kan imidlertid gjenopprettes under visse omstendigheter.

Definere dekning

Den generelle aggregeringsgrensen for CGL-politikken din beskytter deg mot et bredt spekter av risikoer, så lenge de ikke er eksplisitt utelukket i språket ditt. For eksempel kan en policy skade som oppstår fordi lokalene dine ikke har blitt opprettholdt riktig. Du er også vanligvis dekket for skader som stiger ut av dine normale forretningsaktiviteter, for eksempel kjøretøyulykker når du er en kurér.

Oppfriskning

Når aggregatgrensen er nådd for den nåværende policyperioden, tilbakestilles den vanligvis ikke til etter neste fornyelse. Noen forsikringsselskaper kan imidlertid tilby en valgfri anbefaling som kan gjenopprette aggregatgrensen når den er oppbrukt. Denne påtegningen øker kostnaden for premien din, uansett om du bruker den eller ikke, men kan gi et nyttig sikkerhetsnett.

Skyve grensene

Når den generelle aggregeringsgrensen er nådd for en policy, vil fordelene ende opp for den nåværende policyperioden. Dette betyr at eventuelle rettssaker som oppstår eller krav som er gjort etter at de samlede grensene er oppbrukt, må betales av forsikringstakeren. Du kan minimere denne risikoen ved å kjøpe en policy med en høyere generell samlet grense.

Dekningsbeløp

Den typiske aggregatgrensen for en generell ansvarspolicy er $ 1 million. Imidlertid kan mange forsikringsselskaper tilby en høyere generell samlet grenseverdi. Den samlede grensen kommer også med en begrensningsgrense som vanligvis er $ 1 million. Den per forekomstgrense er mest som en generell ansvarsforsikring vil betale for et krav. Husk at når den totale grensen økes, vil den generelle grenseverdien generelt forbli den samme.