Coaching og understudie oppgaver som ledelse treningsmetoder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I coaching og understudy tilnærming til lederopplæring, arbeider innkommende eller nåværende medarbeider direkte med en overordnet leder eller med den personen hun skal erstatte. Dette kan fortsette i flere uker for å sikre riktig opplæring, med den hensikt at den nye medarbeider skal bli den nye lederen. I de fleste tilfeller tar understudy på forgjengerens ansvar gradvis. Dette gjør at læreren har mulighet til å lære jobben.

Når skal du bruke

For å være effektiv bør coaching og understudy trening implementeres som en del av en daglig leders daglige arbeid langt før han går på pensjon eller forlater selskapet. Institutt for personell rapporterte at 51 prosent av selskapene anser coaching for å være "avgjørende for deres strategi", og bidrar til bærekraftigheten i en organisasjons prestasjoner.

Studien har også funnet ut at arbeidsgivere må sørge for at deres linjeledere får en oppdatert, banebrytende opplæring for å levere resultatene. Hvis ansatte blir konsekvent opplært på daglig basis for å overta en lederrolle, kan leder og resten av de ansatte være sikre på at selskapet vil være i gode hender når det gjelder endring i ledelsen.

Fordeler

Bedrifter som implementerer disse metodene har en tendens til å ha enklere overganger under en endring i ledelsen. Nye ledere føler seg mer sikre på å ta over sitt ansvar fordi de har skygget sine forgjengere og har bedre kunnskap om selskapets historie, nåværende tilstand og fremtidige retning.

Coaching og understudy trening gir utmerket trening på arbeidsplassen for dagens ansatte og forbedrer lederskap og produktivitet. Det holder også momentum til og med når personelloverganger finner sted.

ulemper

Denne typen ledelsestrening krever at den utgående lederen tar ekstra tid til å trene den innkommende ansatt, som kan ta bort fra det daglige ansvaret og oppgavene. Å ta denne ekstra tiden kan redusere produktiviteten midlertidig. Dette kan også være dyrt, da selskapet kanskje må betale to høyere lønninger samtidig mens den nye medarbeider blir trent.