Hvordan bli distributør for en Produsent

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Produsenter lager materialer og produkter som selges til andre produsenter og til detaljhandel. Ikke alle produsentene styrer prosessen med å selge sine varer, men gir dem til en rimelig pris til en distributør. Distributøren, noen ganger kjent som en grossist, skaper en virksomhet hvorfra man kan selge produsentens produkter. Fordi det blir en distributør, vil variere fra industri til industri, det er ikke ensartet rute for å bli distributør for en produsent. Men grunnleggende retningslinjer kan være nyttige når du blir distributør.

Elementer du trenger

  • Bedriftslisens og tillatelser

  • Forretningssted

  • Finansiering for å kjøpe produsentens produkter

Etablere en bedrift. Produsenter trenger å vite at du har mulighet til å motta og distribuere sine produkter. Noen kan kreve bevis på at du er i virksomhet og har et butikkvindu, utstillingslokale eller lager for å jobbe.

Undersøk distribusjonskravene til produsenter du ønsker å jobbe med. Oppdag hvilke produsenters krav som passer best for din forretningsmodell. Noen produsenter vil kreve at deres distributører bare arbeider med sine produkter og muligens til og med kjøpe en distribusjonsfranchise, som for mange bilprodusenter. Andre kan tillate virksomheten å distribuere sine produkter og lignende produkter laget av andre produsenter side ved side.

Fullfør produsentens søknadsprosess for å bli distributør. Hver produsent vil ha sin egen søknadsprosess. Noen produsenter vil ha proprietær opplæring som du og dine ansatte vil bli pålagt å ta. Andre kan rett og slett kreve en fullført søknad, bevis på forretningslov og kjøp av en første bestilling sammen med salgsmateriale og prøver.

Bygg et arbeidsforhold med produsenten din. Bli kjent med produsentens innkjøpsprosess og hvordan selskapet håndterer avkastninger, fremskyndede ordrer, tilbake bestillinger og usolgt produkt. Å bygge et forhold med en representant i produsentens firma kan holde virksomheten din i informasjonssløyfen vedrørende produksjonsproblemer og forsinkelser.

Følg alle føderale og statlige forskrifter som gjelder elementene som distribueres. Noen produkter kan være merket farlig og bør håndteres i henhold til loven. For eksempel er malingen ansett som en brannfarlig væske. Brennbare væsker har lagrings- og håndteringsforskrifter som beskrevet i OSHA-standarder som en distributør må følge. De fleste gjenstander som trenger spesiell oppmerksomhet, er merket av produsenten per føderale forskrifter. Sjekk med statens miljøbyrå og føderale OSHA-forskrifter om ting som kan trenge ekstra forsiktighet.

Bygg din distribusjonsvirksomhet. Bruk industri og offentlige arrangementer og konferanser, demonstrasjoner eller besøk på stedet for å koble til potensielle kjøpere. Ta med produsentens sertifiseringer, opplæring eller offisielle titler på visittkort, annonsering og nettsteder for å bygge troverdighet hos potensielle kunder.

Hold deg informert om teknikker, trender og lovgivning som kan påvirke bransjen du distribuerer for. Bli med organisasjoner som kan hjelpe deg med å spore denne typen informasjon. For eksempel kan distributører av skjønnhetsprodukter bli med i National Coalition of Estheticians, Manufacturers / Distributors and Associations (NCEA). NCEA holder styr på standarder og forskrifter for stillinger innen skjønnhetsindustrien og støtter grøntrods advokatinsats for å sikre at produkter selges og brukes med sikkerhet i tankene.