Verktøy som trengs for å starte en mekanisk butikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En karriere som mekaniker kan være givende og tillate deg å jobbe med en fleksibel tidsplan i en jobb som kontinuerlig utfordrer dine ferdigheter. Starte din egen mekanikerbutikk gir deg enda bedre kontroll over din faglige retning, slik at du kan spesialisere seg i et bestemt område med auto mekanikere og utvikle din egen kundeservice politikk. For å få tak i butikken din, må du være forberedt med en forretningsplan, butikkplassering og de riktige verktøyene for å gjøre jobben din på en effektiv måte.

Diagnostiske verktøy

Fastsetting av bil krever nå en medfødt forståelse av datasystemet som kjører det. Teknologi har nå en stor innvirkning på måten kjøretøyene kjører, og mekanikere må nå ha verktøyene til å forstå - og reparere den teknologien. Mekanisk butikkverktøy for dette formålet er en hoveddatamaskin som skal kjøre diagnoseprogrammer og digitale produsentmanualer, en håndholdt diagnostisk datamaskin, kompresjonsmåler og en motoranalysator. Disse verktøyene hjelper en mekaniker til å komme til roten til problemet mye raskere enn tradisjonelle diagnostiske metoder.

Grunnleggende verktøy

Mens mekanikere kan bruke mer høyteknologisk utstyr for å diagnostisere et automatisk problem, bruker de fremdeles tradisjonelle verktøy for å løse problemet når de oppdager det. Grunnleggende verktøy for en mekanikerbutikk inkluderer kraftverktøy - en pneumatisk skruenøkkel er en av de vanligste eksemplene og brukes til å fjerne dekkboltene. Ytterligere grunnleggende verktøy inkluderer skiftenøkler, skrutrekkere, øvelser, dreiebenker, slipemaskiner, flamskjæringsverktøy, tanger, knekker og taljer. Disse verktøyene kreves for effektive reparasjonsjobber.

Ekstra produkter

I tillegg til verktøy, lager mange bilverksteder også opp på produkter for å åpne en butikk. De bruker disse produktene når de fastsetter biler, og de kan også selge dem detaljhandel til kundene. Dette kan blant annet omfatte motorolje, transmisjonsvæske, oljetanker og mekanikerklær, freon for bilens klimaanlegg og drivstoffinnsprøytingsrenser. Auto deler kan også være en del av butikkens beholdning, inkludert ulike motor deler, bilbatterier, bremseklosser og forskjellige slanger og vedlegg.

betraktninger

Mens du kanskje må gi noen av de større verktøyene og alle de diagnostiske systemene for butikken din, sier Bureau of Labor Statistics at mange mekanikere ofte utvikler sin egen verktøyskuff, noen ganger verdt tusenvis av dollar. Derfor kan du investere i større verktøy for din mekanikerbutikk, og krever at noen mekanikk du ansetter for å jobbe i butikken, har sitt eget sett med verktøy.

2016 Lønn Informasjon for Automotive Service Teknikere og Mekanikk

Automotive serviceteknikere og mekanikere oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 38.470 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden tjente automotive serviceteknikere og mekanikere en 25 prosentpoengslønn på 28,140 dollar, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønn er $ 52 120, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 749 900 personer ansatt i USA som automotive serviceteknikere og mekanikere.