Utleierens risikosikringsdefinisjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiendomsforsikringer, både personlige eller kommersielle, kommer i mange typer avhengig av type og eiendom og hvilken type politikk som trengs. En type kommersiell eiendom forsikring er kjent som utleier risiko. Denne typen politikk er utviklet for bygningseiere som leier sine bygninger til andre. En policy gir dekning for ansvar og eiendom og er også kjent som utleier forsikring på enkelte steder.

Politikkbehov

En utleier risikopolitikk kan være nødvendig av ulike typer mennesker og næringsliv, avhengig av hva behovene er for politikken. Mange mennesker eller bedrifter som leier bygninger til andre har et ansvar for bygningen, som gjør leietaker. Eiereiere som tilbyr leiekontrakter til kontorbygg eller har ulike leiligheter eller komplekser, vil ha behov for en utleiers risikosikringspolicy.

Dekning

Det er mange deksler som er utstyrt med en utleiers risikosikringspolicy som inkluderer erstatningsansvar og skade på eiendom. En påtegning kan til og med legges til noen typer retningslinjer for å legge til dekning for personskade og juridisk ansvar for eventuelle forurensninger som kan oppstå. Den generelle ansvarssektoren i en utleiers risikopolitikk gir tilleggsansvar når en ulykke eller skade oppstår når en leiet bygning er opptatt av en leietaker.

Politiske risikoer

En utleiers risikosikringspolicy utstedes basert på risiko som er kvalifisert for dekning og ikke kvalifisert for dekning. Støtteberettigede risikoer kan inneholde ikke skytevåpen i lokalene og har ikke mer enn to krav i de siste tre årene. Ikke-godkjente risikoer kan omfatte bygninger som er større enn 100.000 kvadratmeter i området og spesifikke forretningsaktiviteter som å drive sykehjem eller et hjemmeboende anlegg. Leierens risikopolitikk er vanligvis ikke gitt for ikke-kvalifiserte risikoer.

studiepoeng

Mange forsikringsselskaper som gir leasinggiverens risikopolitikk, gir kreditter eller rabatter når visse betingelser er oppfylt. Dette kan omfatte å legge til en kommersiell leietaker av en leid bygning som en ekstra forsikret på en policy. En annen kreditt som kan brukes til en policy, krever at en leietaker skal være ansvarlig for visse aspekter av bygningen eller eiendommen. Dette kan inkludere snøfjerning fra fortauer om vinteren og tilstanden til fortau og fortau.

grenser

En utleier risikosikring kan kjøpes med grenseverdier som kreves eller spesifikt trengs av en forsikret. De fleste retningslinjer gir grenser på $ 1 millioner til $ 3 millioner per forekomst av ansvarsdekning for hvert sted som er oppført på retningslinjene. Hvis forurensningsdekning er inkludert i en policy dekning kan variere fra $ 250.000 til $ 300.000 per forekomst. Grenser kan vanligvis økes til det som er nødvendig av en eiere.

Anbefalt