Hva er en tredje klasse stasjonær ingeniørlisens fra Ohio?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ohio krever lisensavtalen til en person som jobber som stasjonær ingeniør. En stasjonær ingeniør refereres også til som en stasjonær dampingeniør. For å bestå lisenseksamen må en stillestående ingeniør ha kunnskap om en rekke emner, inkludert dampteknikk, dampturbiner og høytrykks- og lavtrykkskedler.

Okkupasjon

En stasjonær ingeniør jobber med og driver kraftverk utstyr, for eksempel kjeler, ovner, generatorer, vifter og turbiner. Arbeidsoppgavene til en stasjonær ingeniør er avhengig av arbeidstakerens klassifisering. Plikter kan omfatte lesemåler, synkroniseringsbrytere, drift av brenselbrenningsutstyr og styring av andre.

Tillatelse

I Ohio må en stasjonær ingeniør holde en lisens. En kvalifisert søker må ha 2000 timers driftserfaring eller 1000 timers driftserfaring og gjennomføring av et 125-timers kurs, eller en høytrykks-kjele-driftstillatelse og 500 timers driftserfaring. Avgiften for lisensen er $ 35 per 2010; lisensen må fornyes hvert år.

Tredje klasse

En stasjonær ingeniør er utpekt i henhold til erfaring som en førsteklasses, andre klasse eller tredje klasse stasjonær ingeniør. En stasjonær ingeniør fra tredje klasse har det høyeste nivået av erfaring, og har derfor en høyere lønnsskala og økte arbeidsoppgaver.