Hva er Stopgap Forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En stopgap-forsikringspolicy fyller en finansiell risiko som oppstår på grunn av forsikringsregler eller bred politikk. Det er to typer stopgap-politikker som er mest brukt, en av bedrifter i enkelte stater og den andre av enkeltpersoner for å supplere deres bilforsikring.

Gap Filling Worker Compensation Protection

I de seks statene eller jurisdiksjonene hvor arbeidsgivere må skaffe arbeidstakers kompensasjonsdekning fra et statsforvaltet program, kjøper bedrifter ekstra ansvarsforsikring for å dekke gapet som er forlatt av den statliggjorte planen. De private stopgap-ansvarsforsikringsplanene er den mest brukte stopgap-typen politikk. Fra offentliggjøring er de jurisdiksjoner der virksomhetsansvaret stopper for å dekke nødvendig dekning, Nord-Dakota, Ohio, Puerto Rico, Washington, Wyoming og De amerikanske Jomfruøyene.

Gap Forsikring Over Auto Forsikring Betalinger

Betraktet som automatisk stoppekap eller bare gapforsikring, betaler denne typen politikk når den vanlige forsikringsutbetalingen for en totalbil er mindre enn lånet eller leieavtalen. Bilforsikring betaler erstatningsverdien for en bil, og med et leie- eller lånefinansieringslån kan lånebalansen være mye større enn erstatningsverdien. Auto gap forsikring betaler forskjellen, så hvis du total din bil, vil du ikke skylde ekstra til utlåner eller leasing firma.

Anbefalt