10 mest lukrative jobb-fra-hjem jobber

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan elske jobben din, men innrøm det - pendlingen er forferdelig. Å håndtere upålitelige busser, overfylte tog og uendelig trafikk er nok til å snu de mest lidenskapelige arbeiderne litt surt. Heldigvis har moderne teknologi gjort jobben hjemmefra enklere enn noensinne, og en rekke trendy kontorer innfører selv en arbeidsprosess for sine stjernemedarbeidere. Som alle karriere betaler noen jobber hjemmefra jobb mer enn andre, men vær oppmerksom på: En livsstil fra hjemmet forvirrer ofte arbeidsledningene og spillene. De er ikke rike-raske ordninger. De er ekte jobber som krever ekte arbeid. Dette er 10 av de mest lukrative jobbene som vanligvis lar deg jobbe hjemmefra.

1. Data Entry Clerk

Datainngang kan være en kjedelig jobb, men det krever ikke mye ferdighet eller erfaring. Alt du trenger er en datamaskin og internettforbindelse på hjemmekontoret ditt. Din jobb vil legge inn data i et datasystem fra andre dokumenter. Ifølge Indeed, gjør datatilgangsklienter gjennomsnittlig $ 18,96 i timen i 2018.

2. Social Media Specialist

Sosiale medier spesialister har en tendens til å jobbe hjemmefra eller på kontorer. Det er en kaste opp. Sosialmediaspesialister har ansvaret for å øke merkets sosiale medier-kontoer og skape innholdet de legger inn. Dette krever noen nåværende kunnskap om algoritmer og evnen til å forstå analytikk. Du vil typisk ha en grad i PR, kommunikasjon, forretning eller skriving. Ifølge Bureau of Labor Statistics er medianlønnen $ 56.770 per år.

3. Transcriptionist

Å bli transkripsjonist krever ikke mye utdanning. Alt du trenger er evnen til å skrive raskt og nøyaktig. Transcriptionists lytter til lyd og skriver hva de hører. Noen velger også å installere en spesiell fotpedal på hjemmekontoret for å hjelpe. Selv om arbeidet kan være kjedelig, er det ofte veldig fleksibelt. Transcriptionists kan noen ganger gjøre mellom $ 15 og $ 25 per time, men blir ofte betalt per ord eller prosjekt. Jo raskere du skriver, jo mer du lager. Ifølge BLS, gjør de som arbeider som medisinsk transcriptionists en median på $ 35,250 per år.

4. Virtual Assistant

Hvis du har noen seriøse organisasjonsferdigheter og en forkjærlighet for Microsoft Office, vil du kanskje vurdere å bli en virtuell assistent. Virtuelle assistenter håndterer en sekretærs oppgaver, men jobber fra et hjemmekontor. Deres oppgaver inkluderer planlegging av avtaler, grunnleggende registrering, sosial medieadministrasjon, vedlikehold av nettsider og kundeservice. Tjenestene er avhengige av den spesifikke jobben, men BLS rapporterer at administrative assistenter lager en median på $ 37.870 per år.

5. Frilansskribent eller redaktør

Mange mennesker med flair for kreativitet, finner freelance skriftlig og redigerer en veldig tilfredsstillende karriere. Disse arbeidstakere skriver og rediger alt fra blogginnlegg og underholdningsfunksjoner til markedsføringskopier, brosjyrer og hvite papirer. De kan jobbe for en bedrift, en publikasjon eller sin egen blogg. Noen ganger er de bokforfattere og manusforfattere. Andre ganger er de i reklamebransjen. Ifølge BLS, redaktører gjør et gjennomsnitt på $ 58.770 per år. Forfattere og forfattere gjør rundt $ 61.820.

6. Online lærer eller veileder

Ringer alle akademikere! Nettbasert undervisning og veiledning kan være en av de mest tilfredsstillende, stabile jobbene fra hjemmet. Enten du er peer veiledning college barn, jobber med K-12 studenter eller underviser online videreutdanning kurs, det er alltid en etterspørsel etter lærere og lærere. Ifølge Glassdoor, gjør nettlærere gjennomsnittlig $ 35.444 per år, og veiledere utgjør i gjennomsnitt 25 500 dollar.

7. Genealogist

Genealoger er historikere. De studerer slektshistorie og hjelper folk å sette sammen sitt slektstre. Dette feltet blir stadig mer populært med DNA-testingstjenester. Selv om en grad ville sikkert hjelpe, kan alle som har tatt slektsforskningstimer og har en lidenskap for historien, jobbe frilans. Lønnen varierer med dine kvalifikasjoner. Ifølge National Institute for Human Genome, slår genealoger mellom $ 25.670 og en imponerende $ 96.530 i året.

8. Content Strategist

Innholdsstrateger er sentrale aktører i en nettside, blogg eller merkevares suksess på nettet. Dette er en av jobb-hjemme-jobber som krever litt mer kunnskap enn, for eksempel, å være en virtuell assistent eller dataregister, men belønningene er verdt det. PayScale rapporterer at innholdsstrategier får et gjennomsnitt på $ 60 296 per år med nesten $ 5000 i bonuser, provisjoner og fortjenesteaktier.

I denne posisjonen må du være en meget allsidig forfatter og kjenner SEO beste praksis. Du må også komme sammen med en rekke forskjellige kunder og imøtekomme deres spesifikke behov. Det er din jobb å planlegge et selskaps onlineinnhold og sørge for at det fungerer bra. Vær forberedt på å tilbringe timer overvåking engasjement, analysere data og undersøke søkeord. Utbetalingen er ganske givende.

9. Freelance Programmerer

Freelance dataprogrammering er en av de mest lukrative og etterspurte jobbene fra hjemmet. Disse teknikkfaglige arbeidstakere har typisk uteksaminert seg med en grad i datavitenskap. Det er imidlertid ikke umulig å lære deg selv hvordan du skal kode. Du må vite hvordan du programmerer på forskjellige dataspråk, inkludert Java og C ++, for å skrive programvare og finne og fikse feil. Ifølge BLS, tjener programmører en median på $ 82,240 per år.

10. Social Media Influencer

Å bli en sosial media-påvirker er ikke lett. Disse innholdsskaperne finner en nisje og legger bare inn flotte bilder og inspirerende tekst for å bygge et publikum. Noen ganger velger influencere å vurdere skjønnhetsprodukter, og andre ganger reiser de verden og deler sine erfaringer. For å tjene penger samarbeider de med merker for å skape kampanjer. De fleste sosiale medier påvirker ikke noen penger før de vokser sitt etter i hundretusener. De beste YouTube-innflytelsene kan tjene millioner.Ifølge Forbes, kan en Instagram-bruker med 100 000 tilhenger gjøre $ 5000 per merket innlegg.