Hva er lønn for mindre League AAA Baseball?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Minor-liga baseball lagene fungerer som gårdssystemer designet for å trene og pleie spillere for eventuell forfremmelse til en av de 30 Major League-franchisene. Det er flere nivåer i minor-liga-baseball, med de beste spillerne som spiller på AAA-lag. Til tross for at disse ballplayerne er et skritt unna de sterke lysene i Major League Baseball, er lønn for minor-league AAA-spillere langt lavere enn for deres store ligamodeller.

betraktninger

Major League Baseball-lagene har rostergrenser som endres gjennom sesongen. Før 1. september holder lagene 40 spillere på sine store liga-turneringer, men kan bare ha 25 spillere aktive når som helst. Fra 1. september til begynnelsen av playoffs kan lagene ha 40 aktive spillere. Når startspillene starter, er lagene igjen begrenset til 25 spillere.

Fordi major-league-rytterne stadig er i flux, tjener AAA-agenter som både en treningsbane og holdepenn for spillere på kanten av big-league talent. Dette skaper en uvanlig dynamikk der AAA-rutene kan være en blanding av høylønn, eldre veteraner og lavlønne unge spillere.

Liten-Liga Lønn

En amerikansk statsborger i sin første kontrakts sesong med minor-league-baseball (på alle nivåer) kan signeres for maksimalt $ 1.100 per måned. Etter det første året er lønn åpen for forhandling.

Innbyggere i utlandet har ulike priser på grunn av innvandringspolitikk.

Alle spillere mottar $ 25 per dag for måltider mens du er på veien.

Signering av bonuser

Spillere som er utvalgt i årlig Major League Baseball utkast, mottar signeringsbonuser i tillegg til sine mindre liga lønninger. Disse signeringsbonusene er allokert på grunnlag av en slottingformel og varierer fra over 5 millioner dollar til en første omgangspakke til mindre enn $ 10.000 for en siste rundevalgt.

Signeringsbonuser for utkast har ingen innvirkning på førstårslønnen for en minor-ligaspiller, men kan påvirke lønnsforhandlinger i de kommende årene.

Ytterligere faktorer

En spillers AAA-lønn påvirkes også av hans plassering på en 40-manners hovedlederlag. Så snart en spiller er plassert på 40-manners ruteren, er han garantert den største ligaenes minimumsbeløpet - som var $ 400 000 i året i 2010 - selv om han forblir hos AAA-tilknytningen.

Utenlandske spillere

Lønnsplanen for en spiller i AAA som ikke er amerikansk statsborger, bestemmes i stor grad av innvandringskrav. Fra 2010 må ikke-borgere motta $ 2.150 per måned for det første kontraktsåret og ikke mindre enn $ 2.150 per måned i hvert påfølgende år mens de spiller for et AAA-lag.

Anbefalt