Hva er fordelene med å gå globalt?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du eier en bedrift av en hvilken som helst størrelse, fra det eneste eierskap til multistatsfirmaet med tusenvis av arbeidstakere, er det en viktig beslutning å gjøre som selskapet vokser. Spør deg selv og dine partnere, om noen, om det er riktig tidspunkt å ta selskapet internasjonalt, som begynner med å utvide markedet til forbrukerne i minst ett annet land. Tenk på fordelene med globalisering før du legger tonn virksomhetsplanlegging til denne innsatsen.

Eksportmuligheter for små bedrifter

Går global er en viktig mulighet for småbedriftseiere i USA. Enhver gründer kan bruke Internett til å markedsføre produkter og tjenester til kjøpere i utenlandske markeder. Han må bygge et system for å tilfredsstille behovene til utenlandske forbrukere, for eksempel fraktvarer utenlands og betale egnede eksportavgifter. Andre typer bedrifter som tilbyr alle sine tjenester via Internett kan gå global, markedsføre utenlandske forbrukere på nettet, uten noen av vanskelighetene med å skape en global forsyningskjede og forskjellige distribusjonsnett.

Finne vellykkede utenlandske partnerskap

En annen fordel med å gå globalt, nytes av selskaper av forskjellige størrelser, ikke bare små bedrifter. Ditt amerikanske selskap kan bygge relasjoner med lokale bedrifter og enkeltpersoner i utlandet. Disse forretningspartnerne kan hjelpe deg med å øke selskapets globale infrastruktur. Mange ganger sparer firmaet ditt fordi utgifter (som lønnskostnader) belastet av forretningspartnere i utlandet er billigere. Også utenlandske arbeidstakere som utfører selskapets virksomhet, er kjent med behovene til lokale forbrukere; de bor og arbeider i samme utenlandske kultur.

diversifisering

En annen fordel med globaliseringen er at et selskap kan diversifisere konsument- og inntektsstrømmer. Et selskap som bare markedsfører til amerikanske forbrukere, er spesielt utsatt for den innenlandske økonomiske trenden. Med forbrukere i andre land som kjøper dine produkter og tjenester fra den internasjonale avdelingen, kan bedriften holde inntektsstrømmer i utenlandske markeder. Din bedrift kan holde seg flytende selv om den amerikanske økonomien ikke gir nok forbrukere.

Tiltrekke store forretningskunder

Når du tar bedriften din globalt, øker virksomheten din til å tiltrekke seg store selskaper som kunder. Disse selskapene har allerede sin egen globale virksomhet, og de må gi sin virksomhet til globaliserte selskaper diversifisert og strukturert for å imøtekomme deres behov. Hvis du prøver å markedsføre produkter og tjenester til store selskaper, vil globaliseringen få oppmerksomhet, og viser store kunder at bedriften din aggressivt forfølger veksten i utenlandske markeder.