Hvordan tjene penger med en dagligvarehandel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ønsker du å starte en bedrift med stort potensial for å tjene penger? Tenk på dagligvarehandel og dagligvarehandel. Med riktig planlegging, innsats og investering kan du kanskje starte en blomstrende virksomhet. Følgende gir innsikt og tips for å komme i gang..

Elementer du trenger

  • Kjøretøy

  • telefon

Opprette en forretningsplan er en av de vanskeligste delene for folk som ønsker å skape en ny virksomhet. Det er imidlertid viktig å ha det grunnleggende konseptet for virksomheten din på papir. For en lønnsom dagligvare leveringstjeneste, gjør en kort plan for hva firmaet ditt vil gjøre og hvordan det vil gjøre det. Liste mål.

Forske. Ring din lokale bedriftsbyrå for å finne ut hvilken lisens, hvis noen, er nødvendig for at bedriften skal ha. Mange stater krever ikke noe mer enn å registrere seg for selvangivelse. Også ring agenturet som fører tilsyn med tobakk og alkohol salg. Dette er populære gjenstander som trolig vil bli forespurt av noen av kundene dine. Mange stater har ingen spesielle regler om å levere disse elementene, men det er best å være sikker.

Mål dine områder servert. For å tjene penger og kutte gassutgifter, prøv først å målrette boligområder og komplekser. Leilighetssamfunn for eldre er gode alternativer fordi de minimerer gassforbruket ved å ha så mange mennesker på ett sted. Også fordi så mange eldre mennesker sliter med mobilitet og transport, er de store potensielle kunder.

Annonser og spre ordet om virksomheten din. Bruk flyger, mailers eller visittkort. Inkluder informasjon om tjenesten du tilbyr, de gebyrene du tilbyr, og tidspunktene tjenesten din er tilgjengelig for et gitt område. Legg inn annonsene dine i dine målområder. Ikke glem kontaktinformasjonen. Også snakk med lokale organisasjoner for eldre. De vet mange eldre som ville dra nytte av denne tjenesten. Spør om du kan forlate flyger med deres byrå.

Hold jobber organisert etter plassering og planlegg leveringstidspunktet tilsvarende. Du kan tjene mye penger hvis du er i stand til å minimere kjøring. Å levere til en kunde om gangen vil kaste bort tid og gasspenger.

Når kundene dine har gitt en liste med dagligvarer for at du skal kjøpe på deres vegne, ta deg tid til å sikre at du får akkurat det du vil ha. Du må organisere kjøp, penger og kvitteringer. Når du har kjøpt varene, leverer du dem til hver kunde med et smil. De er sannsynligvis veldig glad for å se deg.

Når du har mestret kunsten med profesjonell dagligvarehandel og levering, bør du vurdere måter å utvide tjenestene dine på. Du kan kreve gebyr for å sette opp dagligvarer for kundene dine. Du kan også se på levering av reseptbelagte medisiner. Tenk på måter din tjeneste kan forbedre livskvaliteten for hjemmebaserte kunder.

Tips

  • Sjekk lovene og forskriftene i staten din. Du kan gjøre dette via telefon. Husk at shopping for flere kunder i nærheten av hverandre vil gjøre deg mye mer penger. Bygg et godt rykte for deg selv og bedriften vil vokse. Bruk et drivstoffeffektivt kjøretøy for mer gassbesparelser.

Advarsel

Ikke kjøp og leverer en kunde om gangen, da dette vil skade fortjenstmargenen din. Ha alltid et profesjonelt utseende. Pass på at du har skriftlig tillatelse når du bruker kreditt eller debet på andres vegne.