Arbeidsavtale om underentreprenør

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En underleverandør er en individuell arbeidstaker som er ansatt av en bedrift for å fullføre spesialisert arbeid for virksomheten. Dette kan omfatte å jobbe på et bygg- eller utviklingssted eller utføre budsjettplanlegging eller teknikker for et ledelsesteam. Når en underentreprenør ansettes av et selskap, må det opprettes en arbeidsavtale mellom partene for å gjøre avtalen lovlig og for å beskytte begge parter dersom avtalen går galt.

Skitserte oppgaver og ansvar

Underleverandørens ansettelsesavtale må skisse hva som forventes av den ansatte underentreprenøren. Dette kan inkludere de daglige oppgavene eller det endelige målet for prosjektet som underleverandøren er ansatt for å fullføre. Andre oppgaver kan inkludere rapportering til lederen av avdelingen som fører tilsyn med prosjektet eller skriver oppdateringsrapporter til forretningsordren, hvis virksomheten er liten. En underleverandør er ofte pålagt å kommunisere ofte med selskapet, så det blir informert under hele prosessen.

Tidsramme og betaling

Når underentreprenøren er ansatt for å gjøre et prosjekt eller en jobb, får han en frist for selskapet. Dette er ofte en ønsket frist, og det gir underentreprenøren en ide om hvordan man planlegger og budsjett oppgaven eller prosjektet. Med ønsket frist og mengden forventede timer kommer en lønn eller betaling. Dette forhandles ofte mellom arbeidsgiver og underleverandør, og den endelige avtalen vil bli oppført i ansettelsesavtalen.

Arbeidsplass Sikkerhet

Siden underleverandøren ikke er kjent med selskapet før han signerer ansettelsesavtalen, må selskapet informere ham om de sikkerhetstiltak og forholdsregler som er på plass for å beskytte eksisterende ansatte. Arbeidsstedets sikkerhetsseksjon i underleverandørens ansettelsesavtale kan inneholde en liste over sikkerhetsutstyret underleverandøren må bruke til enhver tid og en liste over prosedyrer han må følge for å forhindre ulykke eller i tilfelle en ulykke.

Legalisering av underleverandøravtalen

En underleverandør ansettelsesavtale må ha en seksjon som oppsummerer vilkårene for ansettelsen. Denne delen skal angi at underleverandøren har forstått alt som er nevnt i avtalen. Når underleverandøren har signert avtalen, har han validert det faktum at han forstår. En annen seksjon må nevne at ingen endringer kan gjøres av underleverandøren eller arbeidsgiveren, med mindre begge parter er enige om endringene. En signatur kreves av begge parter i tilfelle endringer eller endringer i den opprinnelige kontraktsavtalen.