Hvordan virker et kontraktsbud?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hva er et bud

Vanligvis de som bruker bud i løpet av arbeidsdagen, er selskaper som er i visse typer tjenestemarkeder. Bygg, VVS, landskapsarbeid og eletricians, er noen for å nevne noen.

Disse bedriftene jobber med en rekke tilbud som de sender for aksept når de prøver å skaffe seg arbeid for deres firma. Forslag, anførselstegn og bud er de typer dokumenter som de kan sende inn for gjennomgang.

Sitater er som estimater. De er ikke et løfte om å gjøre arbeidet hvis de ikke aksepteres mer enn at de er et løfte om at det siterte beløpet vil være det endelige beløpet når jobben er ferdig.

Forslagene er ikke bindende i beløpet heller, men gir også selskapet som sender dokumentet muligheten til å komme med forslag til hvordan det skal gjøres. Hvis selskapet mottar forslaget, liker det han ser, vil han akseptere forslaget og forhandlinger vil begynne på hvor mye det faktisk vil koste.

Bud er mer sett. Selskapet som ønsker arbeidet, vet hva de vil og vil bare finne det beste selskapet med den laveste prisen. Beløpet oppgitt i budet er bindende og er det eneste beløpet som kan belastes.

Hvordan foreta et bud

For å gjøre et kontraktsbud, må du følge instruksjonene som kommer i budpakken du får. Pakken vil forklare hva bedriften krever av jobben og tiden som er tildelt for å fullføre den. Det kan til og med gå så langt som å angi hvilke typer materialer det vil bruke deg i prosjektet.

Du fyller ut tilbudskontrakten og alle andre nødvendige dokumenter, inkludert hvor mye du vil belaste for prosjektet. Det blir da sendt til det forespørgende selskapet i en forseglet konvolutt. Alle bud har en frist som ikke kan krysses. Når tidsfristen for dato og klokkeslett er opp, vil ingen andre bud bli akseptert.

Etter at et bud er slått inn

Når du har slått et bud, er det ingen å gå tilbake. Det er ute av dine hender. Budene holdes av firmaet som ber om arbeidet fram til fristen.

Når tiden er opp, vil de åpne alle budene. Det er vanligvis skikkelig å gå med den laveste budgiveren, med mindre det er bevist at budgiveren ikke er i stand til å gjøre arbeidet.