Hvordan sette på en stor åpning for en bar

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å åpne en bar kan være et spennende venture, men det er mye ansvar for å drive en ny bedrift. Langsiktig suksess er svært avhengig av å imponere nye kunder, og en av de beste måtene å få kunder gjennom døren er å holde en stor åpning. I følge Quantified Marketing bør du tillate minst 90 dager å planlegge for denne viktige salgsfremmende hendelsen.

Estimér når linjen vil være klar til å åpne for virksomheten. Velg en dato for å holde åpningen. Hvis du holder hendelsen for tidlig, kan du bli rushed for å få plassering klar. Ta det forsiktig slik at du kan forberede deg på forhånd, men vent ikke for lenge, ellers kan den store åpningen miste sin hensikt og klage. Unngå store helligdager, og velg en helgedag når målgruppen din vil være mest sannsynlig å delta.

Leie ansatte. Hvis alt går som planlagt, vil du ha en overflod av kunder ved den store åpningen og vil trenge mange hjelpere. Avhengig av størrelsen på baren din, vil du ønske å ansette nok servere, bartendere, busboys og oppvaskmaskiner for å holde arrangementet flytende uten avbrudd. Selv om de skal få tilstrekkelig instruksjon på forhånd, er åpningen en ideell tid for ansatte å oppleve opplæring på jobb i sine nye stillinger.

Planlegg for giveaways og pris tegninger å finne sted under grand åpningen. Ta kontakt med selskapene som er ansvarlige for de øl- og brennevinmerkene som din bar selger, og be dem om å sponsere arrangementet eller gi kampanjetilbud. Kunder elsker å få freebies og vinnende premier, og de vil være glade for å spre ordet til sine venner og familie om et etablissement som ga bort gratis gaver. Få kundene til å gi sine kontaktinformasjon for å gå inn i gavekortene, og du vil også begynne å bygge en kundeliste for fremtidige post- og e-postannonser.

Få mediet involvert. Forhandle for en radiostasjon for å sette opp utenfor arrangementet og kringkaste den store åpningen. Send pressemeldinger eller meldinger til lokale aviser, nettsteder og TV-kanaler for å generere fellesskapets interesse i arrangementet. Ta mange bilder ved den store åpningen, inkludert de i konkurransen og giveaway-vinnerne, slik at de kan bli omtalt i lokale aviser. Du kan til og med kunne bytte tjenester med en fotograf som vil ta bilder ved den store åpningen gratis fordi du vil hjelpe ham med å utvikle sin portefølje.

Fordel flyger og markedsføringsmateriale på steder der målgruppen din vil se dem. Spør lokale treningsstudioer for å sette en bunke med flyger på forsiden av telleren, eller plasser pilene på bilruten i omgivelsene. Gjør alt innenfor dine midler og budsjett for å annonsere innen en radius på 10 kilometer fra virksomheten din. Åtti prosent av kundene dine vil bo innenfor dette området, ifølge Quantified Marketing.

Tips

  • Ha en bouncer på døren for å sjekke ID og sørg for at hver bartender og server vet viktigheten av å sjekke aldersbekreftelse før du serverer alkohol. Du vil ikke at brennevin lisensen skal tilbakekalle akkurat som virksomheten er i gang.

Anbefalt