Hvordan svarer jeg på en god ytelsesvurdering?

Anonim

Prestasjonsvurderinger gir fire hovedmål: Overordnet oversetter organisasjonens formål i dine spesifikke mål og evaluerer resultatene dine mot disse målene. Ideelt sett anerkjenner lederen dine gjennomførte prosjekter og prestasjoner; spør deg om forslag som bidrar til selskapets suksess, og hun forventes også å ta opp din karriereutvikling, notater University of Wisconsin i Madison. En god ytelsesvurdering gir en velkommen validering av innsatsen din og en mulighet til å diskutere fremskritt innen selskapet.

Dokumentere ytelsesvurderingsspesifikasjonene. Når lederen din har fullført anmeldelsen, takk henne for å uttrykke tillit til ytelsen din. Bekreft det eksakte beløpet og vilkårene for en heve, hvis du mottar en. Hvis du blir bedt om å signere anmeldelsen, les den for å sikre at det skriftlige innholdet gjenspeiler hva lederen din har diskutert. Ta ekstra tid om nødvendig. Signer anmeldelsen, selv om du ikke er enig med alt innholdet, da signaturen din ikke forbyder deg å stille spørsmålstegn ved vurderingen, noterer American Association of Retired Persons. Hent en kopi av den signerte anmeldelsen.

Be om selskapets karriereveiledning. Be ledelsen din om å diskutere dine vekstmuligheter og detaljere veien din for å skaffe deg disse stillingene. For eksempel, hvis du er en ikke-avviklet regnskapsfører, spør om stillinger for ansatte som får bachelorgrad med en regnskapskonsentrasjon. Hvis du er en toppsende selger, spør om et internt treningsprogram som fører til en salgsansvarlig posisjon. Be om informasjon om inntektsområder, eventuelle tilleggskrav og en tidsramme for fremskritt.

Forbered en konkret fremdriftsplan. Utvikle en plan som fører til målet ditt. Diskuter internt selskapskurs med HR-avdelingen og registrer deg i et passende program så snart det er praktisk å gjøre det. Hent sertifikat eller grader informasjon fra en landsomfattende college katalog. Utforsk sykehøgskoler, handelshøgskoler og spesialstudier. Undersøk på-campus læringsmuligheter samt online kurs tilbud på nettsteder som 50 States.com. Snakk med en karriere rådgiver som kan hjelpe deg med å designe det beste programmet for dine behov.