Hva er kravene til å beholde CV for ikke-ansatte søkere?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Flere føderale lover hindrer diskriminering i ansettelse, inkludert Tillegg VII i sivilretteloven, aldersdiskriminering i arbeidslivet og amerikanerne med funksjonshemmingsloven. Arbeidsgivere som omfattes av disse lovene må beholde alle søknader og gjenoppta mottatt stillinger i inntil et år etter at de har fylt posisjonen. I noen tilfeller må journaler holdes enda lenger.

Hvilke arbeidsgivere er coverd?

Tittel VII og ADA gjelder for alle bedrifter med 15 eller flere ansatte, mens ADEA gjelder for bedrifter med mer enn 20 ansatte. Arbeidsgivere som omfattes av disse lovene må beholde alle ansettelsesrekorder for både vellykkede og mislykkede søkere i ett år, inkludert CV, søknader, ansettelsestest og bakgrunnsundersøkelser. Dersom en søker eller ansatt har inngått diskrimineringshandling mot en arbeidsgiver, må registret oppbevares til konklusjonen av handlingen, ifølge Samfunnet for menneskelig ressursforvaltning. Føderale entreprenører og underleverandører må beholde ansettelsesrekord på fil i to år, unntatt de med færre enn 150 arbeidsgivere eller kontrakter på under $ 150.000. For disse entreprenørene er kravet ett år, ifølge SHRM.

Hvilket gjenopptar?

Gjenoppta oppbevaringsloven for arbeidsgivere og entreprenører gjelder for begge CVer som er oppfordret til bestemte stillinger, samt de mottatte når det ikke finnes noen åpninger. De søker også om personen passerte gjennom første screening for å faktisk bli intervjuet for jobben.