Slik starter du en gruppe hjemme virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen bedrifter er et arbeid av kjærlighet. Det betyr imidlertid ikke at de ikke skal løpe som en bedrift. Det er mulig å hjelpe samfunnet og starte en lønnsom virksomhet på samme tid. Gruppehjem som hjelper de psykisk funksjonshemmede og andre som trenger hjelp til å bli uavhengige, er gode bedrifter. Hvis du vil starte et gruppehjem, undersøk ditt område og planlegg for virksomheten din.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan (eller hjemme forretningsplan hvis du har tenkt å kjøre gruppen hjem fra huset ditt)

  • Konsernets hjemlige krav

Gruppe Homes: Hvordan bli en bedrift

Fremme en givende holdning. Det er avgjørende at gruppeboliger er omtrent mer enn å tjene penger. Personene som er avhengige av denne typen tjeneste, trenger mennesker med åpne tanker og store hjerter for å hjelpe dem gjennom det som kan være utfordrende tider i deres liv.

Bli lisensiert per statlige standarder. Hver stat har en avdeling for helse og menneskelige tjenester som administrerer reglene for gruppeprogrammer. Lisensen kalles ofte et "community care license". Kontakt avdelingen i din bosted for å avgjøre spesifikke regler om gruppeboliger.

Bestem befolkningen som vil bli servert. Dessverre er landet ikke et tap for folk som trenger hjelp. Mentalt deaktivert, gravide tenåringer og lavfungerende unge voksne er alle demografi som vil ha nytte av et gruppemiljø. Som eier bestemme hvilken gruppe som er mest behov for hjelp. Dette burde være en følelsesmessig beslutning.

Finn riktig personale til å jobbe i gruppens hjem. Å ha hjelp er ikke nok. Det tar trente fagfolk å jobbe med folk som har virkelige problemer. Lisensierte sosialarbeidere er ofte gode valg for å drive gruppeboliger; å ansette for gruppehjem jobber bør aldri gjøres i hast.

Opprett et budsjett som sikrer at virksomheten vil drive lønnsomt på stipend utstedt av staten. Det er her hvor noen gode forretningshendelser kommer inn i spill. Eiere må bestemme hvordan de skal lede midler for best å administrere gruppens hjem og opprette et budsjett for å kommunisere disse beslutningene.

Sørg for at personalet får kontinuerlig opplæring. Metodene for å utfordre ungdom og andre trengende befolkninger utvikler seg kontinuerlig. Sørg for at kunnskap om ansatte er oppdatert, og alle som er involvert i å håndtere gruppens hjemmebefolkning forstår utfordringene som alle står overfor.

Tips

  • Søk stipend for gruppeboliger og søk om så mange som gjelder for ditt gruppes hjem.