Hvordan lage et Front Office-mottaksområde

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Resepsjonsområdet på frontkontoret ditt bestemmer det første inntrykket din bedrift gjør på kunder, leverandører og besøkende. Forsiktig gjør dette området til å være funksjonelt, profesjonelt og stilig. Ulike designelementer som farge, materialer, layout og merkevarebygging kan gjøre en uttalelse om verdiene til bedriften din. Sørg for at mottaksområdet sender riktig melding ved å ta deg tid til å planlegge hver detalj av dette viktige aspektet av kontorlokalet.

Elementer du trenger

  • Materialprøver (maling, tapet, stoff, trefinér, persienner, gulv)

  • Blåkopi av kontormottak plass (til skala)

  • Målebånd

  • Møbelkataloger

Bestem det generelle utseendet du vil vise i ditt resepsjonsområde. Ideelt sett bør stilen imøtekomme smakene til klientellet som vil bli frekventerende for dette rommet og representerer "utseendet" av bedriften din på samme tid. Dette kan være slank, kreativ, koselig eller imponerende.

Velg fargevalg. Lys nøytrale og jordfarger er allsidige og blander godt med et bredt utvalg av innredningsmuligheter. Disse farge temaene er gode valg for tepper, veggbelegg og vindu behandlinger. Alternativt kan du velge å fokusere på materialer som glass, krom, akryl og fliser for et mer moderne utseende. Bestem om din nåværende lysarmaturer må oppgraderes for å få en bedre effekt.

Gjør resepsjonen midtpunktet i lobbyen. Dens stil, form og størrelse vil avgjøre mange av dine andre innredningsvalg. Se etter originalitet og et iøynefallende design for å gjøre en uttalelse. Sett opp pulten mot inngangsdøren for en atmosfære av vennlig, umiddelbar hilsen. Sett det vinkel mot døren hvis du vil ha en mer formell innstilling.

Velg materialer for alle dine hovedmøbler samtidig, slik at du får et sammenhengende utseende. Komfort, holdbarhet og visuell appell er alle viktige faktorer for mottaksmøbler. Invester i flekk- og slitesterk stoffbelagt sitteplass hvis du ikke har råd til skinn. Velg for tre laminat i stedet for stål hvis du trenger en filing credenza i resepsjonen som det har en varmere appell.

Beregn antall stoler du må sette dine kunder og besøkende på en travel dag. Legg til en eller to små bord slik at du kan ordne stolene i klaser rundt dem hvis du har rom. Finn spesifikasjonene for hvert element av møbler og sjekk dem mot målingene på tegningene dine. Pass på at det blir rom igjen for trafikkflyten, spesielt rundt resepsjonen.

Planlegg på forhånd hvordan du vil minimere synlig rot. For eksempel, bruk lavt hyller under resepsjonen for å huse kontorutstyr og andre nødvendige gjenstander. Legg til et stativ for strøk og et stativ for paraplyer. Plasser en avfallsbeholder diskret ved døren.

Legg til etterbehandling for å fullføre designområdet for mottaksområdet. Legg inn logoen på døren, på forsiden av resepsjonen eller på veggen bak den. Holde kunstdisplayer smakfull og elegant; lagre motivasjons plakater for arbeidsområder. Bruk bare planter som dekorasjoner hvis de er hardy og vil opprettholde et friskt og vitalt utseende over tid.

Tips

  • Hvis resepsjonen din åpnes direkte til utendørs, kan du finne skrivebordet der det ikke kommer til å bli rammet av utkast til kald luft om vinteren.

Advarsel

Velg gulv med en glidebestandig overflate for lobbyen. Vann er ofte sporet inn og kan skape en fallfare.