Forskjeller i etterspørselsbalansen og den justerte forsøksbalansen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ved utgangen av en finansiell periode registrerer regnskapsavdelingen til et selskap eller en sertifisert offentlig regnskapsfører justering og avsluttende oppføringer og utarbeider flere prøvebalanser. I utgangspunktet utarbeider regnskapsføreren en prøvebalanse uten å justere oppføringer, deretter trekker eller legger til tilpasningsoppføringer og skaper en tilpasset prøvebalanse. Til slutt lukker han alle inntekts- og kostnadsregnskapene til beholdt inntjening og utarbeider en endelig, etter avslutende prøvebalanse. Hver oppføring medfører forskjell mellom justerte og etter avslutte forsøksbalanser.

Avslutningsoppføringer

Ved utgangen av hver regnskapssyklus utarbeider en regnskapsfører tilpasningsoppføringer, resultatregnskap og avsluttende poster til hovedboken. Summen av inntekter og kostnader for perioden overføres til inntektssammendragskonto og balansen returneres til null. Inntektsoppsummeringen brukes da til å opprette en resultatregnskap. Sluttoppføringer påvirker ikke prøvebalansen direkte; de er nødvendige for å opprette en resultatregnskap, som fjerner inntekter og utgifter for perioden fra den post-avsluttende prøvebalansen.

Inntekt

Den korrigerte prøvebalansen inkluderer inntekt fra nåværende periode. Sluttoppføringer reduserer inntektskonto til null og overfører saldoen til inntektssammendragskonto. Hver inntektskonto som er oppført i inntektssammensetningen, bidrar til totalinntektene for perioden. Når inntektsføres i resultatregnskapet, reduseres den totale kredittbalansen for alle justerte forsøksbalansoppføringer. Når proklasseringen etter avslutning er utarbeidet, er inntektsregnskapet ikke notert fordi de alle er lik null.

utgifter

Den justerte prøvebalansen inkluderer også utgifter for inneværende periode, som overføres til inntektssammendragskonto og resultatregnskap. Periodens kostnader inngår i den korrigerte oppgjørsbalansen før den overføres til resultatregnskapet. Sluttoppføringer til hovedboken reduserer balansen for hver utgift til null; kontoene er ikke inkludert i proklasseringen etter avslutning.

Beholdt inntjening

Når resultatregnskapet er avsluttet, bestemmes nettoinntekt og utbytte for perioden trekkes fra nettoinntekt. Det resulterende beløpet betraktes som beholdt inntjening, eller mengden av midler fortsatt tilgjengelig etter at du har betalt for alle utgifter. Et selskap kan velge å beholde disse midlene til fremtidig bruk, betale tilbake investorer eller betale mot rektor på noter eller leverandørgjeld. Den beholdte inntektene som er rapportert om den korrigerte prøvebalansen er beløpet som er igjen fra forrige periode, mens beløpet som er rapportert på balansedagen etter avslutning inkluderer det forrige beløpet pluss inntektsført inntekt for den nåværende perioden.